Η συνταγή για το πιο νόστιμο μοσχάρι στιφάδο.
Υλικά
1 1/2 κιλό κρεμμυδάκια στρογγυλά καθαρισμένα, ολόκληρα
1 1/2 κιλό μοσχάρι κιλότο
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
600 γρ. ντομάτα, ψιλοκομμένη
1 κουταλιά ντομάτα πολτός
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
2-3 ξυλάκια κανέλα
5 γαρίφαλα
5-6 κόκκοι μπαχάρι
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Για τη μαρινάτα
2 φλιτζάνια κρασί Μαυροδάφνη
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
5-6 κόκκοι μπαχάρι
1/4 φλιτζανιού ξίδι
Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο tasty-guide.gr