Πώς θα φτιάξεις τα αυθεντικά κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ.
Υλικά
Για τα κεφτεδάκια:
500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
250 γρ. χοιρινός κιμάς
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 λιωμένη σκελίδα σκόρδο
100 γρ. ψίχα ψωμιού τριμμένη
1 αυγό
6 κ.σ. γάλα
αλάτι
πιπέρι
Για τη σάλτσα:
40 γρ. βούτυρο
40 γρ. αλεύρι
150 ml ζωμός λαχανικών
150 ml ζωμός βοδινού
150 ml κρέμα γάλακτος
2 κ.γ. soy sauce
1 κ.γ. μουστάρδα Dijon
ελαιόλαδο
Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο tasty-guide.gr