Από χυλοπίτες στο τηγάνι μέχρι ταραμά και μαυρομάτικα αλλιώς.
Ελένη Ψυχούλη, Ντίνα Νικολάου, Αριστοτέλης Μέγκουλας, Ανδρέας Λαγός και Jean-Marie Hoffmann μοιράζονται μαζί μας τις καλύτερες συνταγές για τα καλοκαιρινά τραπέζια. Τα θερινά μπαλκόνια ξεχειλίζουν από αρώματα και γεύσεις και κερδίζεις τις εντυπώσεις των καλεσμένων σου.
Χυλοπίτες στο τηγάνι από την Ελένη Ψυχούλη
Για μένα, η γεύση του καλοκαιριού είναι αυτές οι χυλοπίτες, με ολόγλυκα ντοματίνια και βασιλικό από τη γλάστρα, που μελώνουν μοναδικά με ένα μαγικό, πανεύκολο κόλπο που κάπου είχα διαβάσει αλλά δεν το πολυπίστεψα.
Τελικά το δοκίμασα και πιάνει! Και όχι μόνο αυτό αλλά ποτέ μου δεν έκανα τόσο δεμένη, τόσο μελωμένη σάλτσα. Λογικό αφού μ’αυτή τη μέθοδο το άμυλο των ζυμαρικών δεν πετιέται στον νεροχύτη αλλά μένει να δέσει το όλο σετάκι σε ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να μαγειρέψετε οποιαδήποτε pasta, ακόμη και τα σπαγγέτι.
Διάβασε τη συνέχεια στο askmen.com