Πώς να φτιάξεις την πιο δημιουργική παραλλαγή του μουσακά.
Υλικά
1 κιλό μελιτζάνες χοντρές και μακριές μαύρες, κομμένες σε λεπτές φέτες
1 χοντρό σπιτικό φύλλο κρούστας
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
Για το σοτάρισμα:
λίγο βασιλικό
καρότο ψιλοκομμένο
πιπεριά ψιλοκομμένη
πράσο ψιλοκομμένο
μαϊντανό ψιλοκομμένο
σκόρδο ψιλοκομμένο
κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 ποτηράκι κρασί
λάδι
αρκετό τυρί
κεφαλογραβιέρα
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο tasty-guide.gr