Παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση Πρώτη Φορά.
Δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες με πορείες ακριβές, δύο καλλιτέχνες που ταξίδεψαν σε όλες τις ηπείρους με τις φωνές τους, δύο διαφορετικές διαδρομές στα παράλληλα σύμπαντα της μουσικής, συναντώνται για πρώτη φορά επί σκηνής.
Έτσι, οι δρόμοι τους παύουν να είναι παράλληλοι και γίνονται ένας δρόμος, προσκαλώντας μας σε μια παράσταση προικισμένη με όσα μας έχουν κάνει να τους αγαπήσουμε, αλλά και όσα δεν είχαν φανταστεί ότι μπορεί να τους ενώσουν.
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη κι ο Μάριος Φραγκούλης με τη μουσική παράσταση Πρώτη φορά, θα μας πάνε ένα ταξίδι στην Μεσόγειο - και όχι μόνο - θα μπλέξουν τις φωνές και τα τραγούδια τους, θα μας καλέσουν να τραγουδήσουμε μαζί τους και μας υπόσχονται μια παράσταση που θα φωτίσει τις ψυχές μας μέσα από τον μαγικό τρόπο των τραγουδιών και της ερμηνείας τους.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων
Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, 21:00
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, 21:00
Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, 21:00
Τιμές εισιτηρίων: Από 20 ευρώ
Διάρκεια παράστασης: 120’
Προπώληση εισιτηρίων: more.com, pallastheater.com
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Λήδα Ρουμάνη
Συμπαραγωγή: Pure Art-Solar Productions με Arietta Productions