Η λίστα της Δευτέρας με όσα μας αρέσουν
Η αρχή κάθε εβδομάδας γίνεται πιο όμορφη και δημιουργική όταν συγκεντρώνεις όλα αυτά που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Χαρούμενες ειδήσεις, αγορές που δεν πρέπει να χάσεις, beauty εμμονές, ντεκό ιδέες, και αξεσουάρ, μπαίνουν στην εβδομαδιαία λίστα μας.
Η λίστα της Δευτέρας
Ιδιαίτερα κοσμήματα, must-have φορέματα, λογαριασμοί που δίνουν χρώμα στο Instagram feed μας και ενδιαφέροντα δρώμενα συγκεντρώνονται στη λίστα της Δευτέρας και καταρρίπτουν το hashtag #ihatemondays.
Η Πριγκιπώ μάς προσκαλεί να "ζήσουμε" τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, δείχνοντας την αγάπη μας με ένα κόσμημα από τη limited edition συλλογή του brand.
Tο Hellenic American College (HAEC) και η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με το Διεθνές Σωματείο Φωτογραφίας και Τέχνης Αντιπάρου παρουσιάζουν την έκθεση φωτογραφίας της Μαίρης Χατζάκη με τίτλο «Οι άνθρωποι του Δεσποτικού», σε επιμέλεια της ιστορικού τέχνης, Λουΐζας Καραπιδάκη. Γκαλερί Χατζηκυριάκος-Γκίκας, Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22, Αθήνα)
Η σειρά «The Walking Dead» επιστρέφει στις 11/2 (22:40) στο FOX με συγκλονιστικές εξελίξεις και μία νέα, σκοτεινή απειλή που αλλάζει τα δεδομένα στους κανόνες της επιβίωσης.
Στυλίστρια, φωτογράφος και μαμά, η @findingpaola σου δίνει έμπνευση μέσα από τον πολύχρωμο λογαριασμό της. Μήπως ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το feed σου;
Το φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου (Isabel Marant).
Η νέα μας posh εμμονή είναι τα κοσμήματα της Pamela Love.