Λάτρις της υψηλής αισθητικής και δημιουργός της πλατφόρμας A Magic Cabinet, η Ευγενία Χανδρή μάς μυεί στα μυστικά του προσωπικού της στυλ
Who is who
Γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στο Λονδίνο, όπου καλλιεργήθηκε η αγάπη της για τις τέχνες και την εκλεπτυσμένη αισθητική. Ηγετική φυσιογνωμία στο χώρο της φιλοξενίας, όπου αφιερώθηκε επί 40 χρόνια, έχει γράψει ένα βιβλίο και έχει αρθρογραφήσει σε περιοδικά διατηρώντας τη δική της στήλη στη Huffington Post επί 10 χρόνια, ενώ σήμερα καυχιέται για το viral θησαυρό της που ονομάζει A Magic Cabinet, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα- μπουτίκ που συγκεντρώνει τον πλούτο και τη μοναδικότητα της Ελλάδας μέσα από την προβολή και τη διάθεση εκλεκτών τοπικών προϊόντων και δημιουργιών.
Mary Katrantzou

"Εκτός από εξαιρετικά ταλαντούχα, είναι και μια πολύ γενναιόδωρη φίλη. Πρόσφατα σχεδίασε αποκλειστικά για το A Magic Cabinet ένα limited edition μεταξωτό μαντίλι".
Προσωπικό στυλ

"Είμαι πάντα τυλιγμένη σε μια απαλή εσάρπα της Νικολέττας Ξυδάκη, μιας εμβληματικής φιγούρας της Μυκόνου που εδώ και σχεδόν 50 χρόνια υφαίνει μοναδικά κομψοτεχνήματα στον αργαλειό της".
Το άρωμά μου
"Το Happy Spirit του οίκου Chopard. Φρέσκο και λουλουδάτο, αντικατοπτρίζει με το ζωηρό χαρακτήρα του τη διάθεσή μου τις περισσότερες ημέρες".
Προορισμοί
"Αγαπώ τη Νέα Υόρκη, όπου κυκλοφορώ σχεδόν αποκλειστικά downtown, μιας και εκεί πήγαν πανεπιστήμιο δύο από τα τρίδυμα παιδιά μου. Εξίσου λατρεύω τη Μύκονο, που θυμίζει πλέον Νέα Υόρκη –για την έντονη ενέργεια και τις ανεξάντλητες επιλογές–, αλλά με παραλίες!"
Sweet treat

"Σοκολάτα για πάντα! Έχω εθιστεί στα dragées από καραμελωμένο φιστίκι Αιγίνης με επικάλυψη σοκολάτας του εξαιρετικού ελληνικού brand Ésophy".
Αγαπημένο δώρο

"Το κερί Oud του ελληνικού brand Misa, που ανακαλύψαμε πρόσφατα και φέραμε στο A Magic Cabinet, με νότες λεμονιού, περγαμόντου, ξύλου κέδρου, μελιού, πατσουλί και musk".
Night out

"Στο εστιατόριο E&O στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Marriott. Για τη θέα που πάντα μου κόβει την ανάσα, τα φοβερά κοκτέιλ και το διεθνών στάνταρ φαγητό".