top article

Ξεκινώντας αυτό το post να σε προειδοποιήσω ότι δεν θα διαβάσεις για κάποιο κρυφό bar, ούτε για την ανακάλυψη του τροχού γιατί και τα 2 έχουν γίνει πριν τα μάθω εγώ.
Παρόλα αυτά να τονίσω και να κοκορευτώ ότι το Orphan Black για το οποίο εγώ σας το είπα πρώτη -και εάν δεν το έχεις ήδη δει ντροπή σου- ήταν υποψήφιο στα Golden Globes. Δεν έχει σημασία που δεν το σήκωσε το αγαλματίδιο, και μόνο ότι ήταν υποψήφιο ανάμεσα σε τόσες σειρές είναι αρκετό.
Για να μην αλλάζω θέμα και παρότι τα Golden Globes έχουν ήδη γίνει σούπα από τη Δευτέρα το πρωί δεν μπορώ να αδιαφορήσω.

Οπότε έχουμε και λέμε:

1) Νικήτρια στην καρδιά μου, στο μυαλό μου και στην ψυχή μου (δεν θυμάμαι σε από ποιο τραγούδι το έκλεψα αυτό) είναι η Lupita Nyong.
Όχι τόσο για τον ρόλο της στο 12 Years A Slave, αλλά για την συγκλονιστικά elegant εμφάνιση της που έβαλε κάτω τα μεγαλύτερα ονόματα του κόκκινου χαλιού. Ένα φόρεμα χωρίς πολλές φανφάρες, λίγα κοσμήματα, το τέλειο βάψιμο και το πιο γνήσιο χαμόγελο.

Guest Blogger | Ρεγγίνα Κουρή: Post #8


2) Δεν μπορώ να δεχτώ ότι είσαι η Julia Roberts και δεν έχεις ένα άνθρωπο να σε σταματήσει στην πόρτα και να μην σε αφήσει να πας στα Golden Globes έτσι. Worst dressed for me. Όχι ότι δεν υπήρχαν και άλλες χειρότερες, απλά η συγκεκριμένη ήταν σε όλο το August: Osage County ντυμένη με φόρμες και αντρικά καρό πουκάμισα οπότε περίμενα ότι κατά τη διάρκεια των βραβείων θα λάμψει. Τώρα θα μου πεις πως το περιμένεις αυτό από κάποια που έχει κάνει αυτή την εμφάνιση σε κόκκινο χαλί (με έχει σημαδέψει για πάντα)

H ...' απεριποίητη' Julia Roberts σε παλαιότερη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί (αριστερά) και στις φετινές Χρυσές Σφαίρες.


3) Η Jennifer Laurence είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση γιατί είναι μια τόσο συμπαθής φυσιογνωμία στην οποία μπορείς να χαρίσεις μια κακή στιγμή. Άσε που είναι η μόνη που φαίνεται να περνάει καλά σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις. 


Σε αυτό το σημείο βέβαια πρέπει να αναφέρω τον Bryan Boy, ο μόνος fashion blogger με καυστικό χιούμορ (εάν δεν τον κάνεις ήδη follow στο instagram, τρέχα -πρέπει να έχεις βέβαια γερά νευρά για να μην τον κάνεις unfollow μετά από μια εβδομάδα), που ανέβασε φωτογραφία με παραλλαγη- "τρολλάρισμα" του Dior φορέματος της Jennifer.


4) Ανάμεσα στις εγκύους Drew Barrymore, Olivia Wilde και Kerry Washington εννοείται ότι το best dressed και elegance βραβείο κερδίζει η τελευταία με το chalky cement white που εμένα μου φάνηκε και λίγο pale green Balengiaga και δεν θέλω αντιρρήσεις γιατί είμαι Scandal fanatic.


5) Ένα πολύ καλό παράδειγμα για το πόσο σημαντικό κομμάτι μιας εμφάνισης είναι τα μαλλιά έρχεται να μας δώσει η Emma Tomphson που ενώ επέλεξε ένα υπέρκομψο Lanvin φόρεμα αποφάσισε να κάνει τα μαλλιά της θείας της κουμπάρας και να το καταστρέψει.


6) Η Paula Patton επέλεξε ένα φόρεμα που από το πλάι νόμιζες ότι της έπεσε το ρολό χαρτί κουζίνας και το έχει όλο αγκαλιά, το οποίο φόρεμα όμως θα ήταν χρήσιμο στην περίπτωση αέρα μιας και θα μπορούσε να απογειωθεί.7) Υπήρχαν 3 άβολες στιγμές κατα τη διάρκεια της απονομής.
-How Drunk was Emma Thompson
-How Drunk was Diane Keaton
-Jacquiline Bisset's acceptance speech


8) Πόσα εγκεφαλικά πρέπει να έπαθαν οι διοργανωτές όταν λίγο πριν φτάσουν οι καλεσμένοι ξεχείλισαν οι βόθροι;9) Instagram report από τις Χρυσές Σφαίρες από το αγαπημένο μου site PopSugar


10) Τα φετινά κείμενα της Tina Fey και της Amy Poehler ήταν καλύτερα από κάθε χρόνο με τρομερό humour χωρίς υπερβολές με top στιγμή την αναφορά στον Leonardo Di Caprio και τα supermodels.11) Ο πιο effortless chic άνθρωπος στον κόσμο, η Gwyneth Paltrow που προφανώς ξέρει ότι όταν κάποιος δεν είναι υποψήφιος δεν χρειάζεται και να υπερβάλει στο ντύσιμο.12) Πόσο cool τύπος είναι ο Leonardo Di Caprio ακόμα και με το ηλεκτρονικό του τσιγάρο.13) Μετά την Lupita δεν είναι το χάος, είναι οι ακόλουθεςΣυνέχεια στη σελίδα 2

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Γαστρονομία Δευτέρα 05.03.2018

Fusing Asia

Το ανανεωμένο Hama2.0 υποδέχεται τον ανατρεπτικό σεφ Alsi Sinanaj στην κουζίνα του και ορίζει εκ νέου την έννοια του fusion.

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>