September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Mf Blogs

#tidbits: Divine Moments

#tidbits: Divine Moments

Το classy εστιατόριο Brown’s του Divani Caravel φέρνει τα Χριστούγεννα νωρίτερα με ένα ειδικό εορταστικό X-mas menu.

* Tidbit : a small piece of food
: a small piece of news or interesting information

 

Ας είμαστε ειλικρινείς, με το που μπαίνει ο Δεκέμβριος – για να μην πούμε και νωρίτερα- όλοι μπαίνουμε ξεκάθαρα σε x-mas mood και αναζητάμε κάθε ευκαιρία για να νιώσουμε την αύρα των Χριστουγέννων. Οι βόλτες στο κέντρο της Αθήνας με τα στολισμένα μαγαζιά και τα φωτάκια στους δρόμους δίνουν και παίρνουν και η έξοδος για φαγητό ολοκληρώνει την όμορφη εμπειρία.

Brown's Divani

Ακριβώς σε αυτό το κλίμα το διαχρονικά classy Brown’s Bar Restaurant στο ισόγειο του Divani Caravel ετοίμασε ένα απόλυτα εορταστικό μενού που θα τρέχει όλο το μήνα, για να παρατείνει τη χριστουγεννιάτικη χαρά μας και να μας δώσει μικρές αφορμές να ντυθούμε όμορφα, να ανεβάσουμε τη διάθεσή μας και να απολαύσουμε εξαιρετικά πιάτα όχι μόνο τις παραμονές και τις αυστηρά εορταστικές μέρες, αλλά κάθε μέρα. Κάτω από τους επιβλητικούς πολυελαίους και μέσα στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα λοιπόν καθόμαστε δίπλα στο άλλο μας μισό, τους φίλους μας ή την οικογένειά μας και δοκιμάζουμε πιάτα με μεσογειακή βάση αλλά και σαφείς διεθνείς πινελιές, που πέρα από την υπέροχη εικόνα και το ευφάνταστο στήσιμο (η ανάρτηση πιάτων στα social media είναι must εδώ) είναι νόστιμα και καθόλου δεν δίνουν την αίσθηση της "υπερπροσπάθειας" που συχνά συναντούμε σε ξενοδοχειακές κουζίνες.

Bisque Αστακού

Το X-mas Dedicated Menu περιλαμβάνει 4 ορεκτικά, 4 κυρίως πιάτα και 3 γλυκά, που λίγο ή πολύ καλύπτουν όλα τα γούστα. Από τα ορεκτικά το bisque αστακού έχει ιδανική smooth υφή και ειδικά τις κρύες μέρες σε κάνει να αισθάνεσαι πως η ισορροπημένα "τοματένια" θερμαντική γεύση του δεν θες να τελειώσει, ενώ η σαλάτα με τις βιολογικές φακές, τα μούρα, τα τέλεια μελωμένα πανσετάκια και τα τυρένια κρουτόν δένει τέλεια με τη βινεγκρέτ ροδιού (Χριστούγεννα χωρίς ρόδι δεν γίνεται) και απελευθερώνει μία φρέσκια έκρηξη γεμάτη γεύση σε κάθε μπουκιά.

Φιλετο Τόνου σε Κρούστα Πορτοκαλιού

Από τα κυρίως εγώ δοκίμασα την ταλιάτα black angus με πουρέ σελινόριζας, λαχανικά ατμού, μοτσαρέλλα με τρούφα και σος πόρτο (αν και το φιλέτο τόνου σε κρούστα πορτοκαλιού με έβαλε σε μεγάλα γευστικά διλήμματα) και έχω να πω πως –πέρα πως το πιάτο είναι για φωτογραφία- μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και σε ψήσιμο (αυτό που πρέπει να τα τρώμε όλα εντελώς ωμά πια, με ξεπερνάει), που ήταν τόσο όσο πρέπει ψημένο ώστε να κρατά τους χυμούς του, και σε ποικιλία υφής που έδινε ευχάριστες εναλλαγές.

black angus

Στα γλυκά δεν ήμουν εγκρατής και τα δοκίμασα όλα με μεγάλο νικητή το μακαρόν με κρέμα κάστανου και σος πορτοκάλι, που πιο εορταστικό δεν γίνεται!

creme brulee

chocolate mousse

macaron

Μην ξεχάσεις να αναζητήσεις τις εορταστικές προσφορές διαμονής και να μάθεις για τα ρεβεγιόν που οργανώνουν σε όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου Divani στην Αττική αλλά και εκτός.

www.divanis.com

BEST OF NETWORK