September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Mf Blogs

#Tidbits: Nikkei Volume 2

#Tidbits: Nikkei Volume 2

Το Nikkei στο Κολωνάκι διανύει τη δεύτερη χρονιά του και είναι καλύτερο από ποτέ.

* Tidbit : a small piece of food
              : a small piece of news or interesting information

chef

It’s official, το Κολωνάκι διανύει την καλύτερη φάση του μετά από καιρό, με εξαιρετικές αφίξεις τόσο στον τομέα του φαγητού όσο και του ποτού. Το Nikkei, τέκνο των ειδημόνων του είδους Γιώργου Μελισσάρη και Γιάννη Μωράκη, διανύει φέτος τη δεύτερη χρονιά του και συνδυάζει και το φαγητό και το ποτό με μεγάλη επιτυχία, καθώς το φιλόξενο μπαρ του σε προδιαθέτει εύκολα για ένα από τα ιδιαίτερα κοκτέιλ με την υπογραφή του Σπύρου Κερκύρα (Bar Solutions) σε εκτέλεση της πραγματικά one of a kind Μαίρης Ταλαιπώρου, αν και φυσικά στο τέλος θα γευτείς σίγουρα κάποιο από τα εντυπωσιακά πιάτα που θα περνάνε από μπροστά σου.

tomato

gourmet

Στην κουζίνα ο ταλαντούχος Θάνος Στασινός δίνει ρέστα, καθώς φέτος το μενού πραγματικά βρίσκεται στο ζενίθ του. Η κατεύθυνση της κουζίνας παραμένει φυσικά Περουβιανο-Ιαπωνική με υλικά που κλείνουν δημιουργικά το μάτι και στην ελληνική γαστρονομική σκηνή, φέτος όμως η εξέλιξη είναι ραγδαία και οι foodies της πόλης το εκτιμούν ιδιαίτερα, γεμίζοντας τον ζεστό και exotic χώρο κάθε μέρα της εβδομάδας. 

drink n chef

Με αρχή του τη μικρότερη δυνατή επέμβαση στη φύση των πρώτων υλών, τη δημιουργική λιτότητα και φυσικά τα υψηλά στάνταρ από άποψη τεχνικής ο Θάνος Στασινός παρουσιάζει ceviche που δεν θες να τελειώσουν, όπως το υψηλών απαιτήσεων Ceviche γαρίδας με shitake, σόγια και aji limo, αλλά και το Ceviche λαβράκι με leche de tigre και μάνγκo, ενώ στην ίδια κατηγορία το Tiradito μπαρμπούνι έρχεται σε ιδανικό επίπεδο οξύτητας.

drink

food

Στη συνέχεια τα Alternative bans με χοιρομέρι είναι νοστιμότατα, όπως και τα Χτένια σωτέ με αβοκάντο, wasabi, shitake και sesame kimchi που ισορροπούν τέλεια τα υλικά μεταξύ τους και το αποτέλεσμα είναι απίστευτα γευστικό.

fish

Στα κυρίως ξεχωρίσαμε την Καπνιστή πάπια σχάρας με truffle miso sauce και το Λαυράκι Χιλής με kimchi και ginger, ενώ για τους meat lovers το Short rib από black Angus είναι ιδανικό πιάτο. Προσωπικά θέλω να κάνω μία αναφορά και στα ίδια τα πιάτα, ως σκεύη, καθώς ταιριάζουν τέλεια με το εξωτικό σκηνικό και κάνουν την όλη εμπειρία ακόμη πιο αυθεντική. 

salmond

 


Nikkei, Λεβέντη 3, Κολωνάκι, τηλ. 210 – 7239366

BEST OF NETWORK