Την Τετάρτη 3 Μαΐου ο σεφ του Artisanal καταλαμβάνει την κουζίνα του Noel για μία και μόνο βραδιά
* Tidbit : a small piece of food
: a small piece of news or interesting information
Το Noel μπορεί να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα meeting points της πόλης, αλλά δεν επαναπαύεται στις δάφνες του και γι’ αυτό δεν παύει να μας εκπλήσσει ευχάριστα.

Αυτήν την Τετάρτη 3 Μαΐου ξεκινά μία σειρά από guest chef εμφανίσεις και προβλέπεται να περάσουν καταξιωμένα ονόματα της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής από την κουζίνα του. Αρχής γενομένης με τον πολύ αξιόλογο Δημήτρη Δημητριάδη, που θα αφήσει για μία βραδιά την κουζίνα του κηφισιώτικου Artisanal, για να βρεθεί στο στέκι της Κολοκοτρώνη.

Οπαδός της μεσογειακής κουζίνας, την οποία και εξελίσσει διαρκώς, και κουβαλώντας στις βαλίτσες του μοναδικές συνεργασίες με εστιατόρια που έχουν τιμηθεί με αστέρια Michelin, όπως το CIBUS, η Hytra και το NABUCCO, αλλά και το εμβληματικό "Noma" της Δανίας, ο Δημήτρης Δημητριάδης έχει ετοιμάσει ένα μενού 5 πιάτων ειδικά για τους θαμώνες του Noel. Η τιμή του μενού ανέρχεται στα 50€ το άτομο και σας προτείνουμε να βιαστείτε, καθώς ακούμε πως οι κρατήσεις έχουν ήδη μεγάλη κινητικότητα.
Για κρατήσεις 6989916592, κάθε μέρα από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.