Ο γνωστός σεφ Κώστας Τσίγκας αναλαμβάνει την κουζίνα του εστιατορίου St’ Astra και δημιουργεί ένα ιδιαίτερο, comfort ιδιοσυγκρασίας, μενού.
Το εστιατόριο St’ Astra στο rooftop του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel Athens με την υπέροχη θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό υποδέχεται τη νέα σεζόν με νέο σεφ. Ο ταλαντούχος Κώστας Τσίγκας (που εκτός από επικεφαλής σε πολλά γνωστά εστιατόρια ήταν και ο άνθρωπος που είχε αναλάβει τη διατροφή των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004) αναλαμβάνει να ανανεώσει γευστικά το εστιατόριο του γνωστού ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας και να φέρει μία πιο δημιουργικά comfort αύρα στο μενού.
Ο σεφ, παραμένοντας πιστός στην health-centered φιλοσοφία του, παντρεύει superfoods με συνταγές της Μεσογείου και δημιουργεί πιάτα που κλείνουν συνωμοτικά το μάτι στους foodies της πόλης. Σαλάτες με kale και cranberries, steak ταρτάρ με αβγό ποσέ, χταπόδι ψητό με μαύρη aioli και ψητή τομάτα, φρέσκος μπακαλιάρος φιλέτο με τομάτα, όστρακα και σάλτσα μπουγιαμπέσα, αλλά και black label burger, ριζότο γαρίδας και φυσικά το live BBQ, όπου ψήνονται επί τόπου κρέας (black angus, pork belly), ψητά λαχανικά ή ψαρικά (γαρίδες, χταπόδι ψητό), είναι μερικά από τα πιάτα του νέου μενού. Φυσικά δεν λείπουν και οι γλυκιές εκπλήξεις, όπως το γαλακτομπούρεκο με σιρόπι εσπεριδοειδών και yuzu ή η μπάρα σοκολάτας με αλμυρή καραμέλα και παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης. Περισσότερες λεπτομέρειες και γευστική ανταπόκριση, προσεχώς!
Info: Radisson Blu Park Hotel Athens, Λ. Αλεξάνδρας 10 , Αθήνα, 210-8894500. (Δωρεάν parking εντός του ξενοδοχείου)
* Tidbit : a small piece of food
: a small piece of news or interesting information