Στις 6 και 7 Μαΐου ο τριάστερος Peter Knogl θα βρίσκεται στη Σπονδή στα πλαίσια των Spondi Michelin Star Dinners.
Το διάστερο και πολυβραβευμένο εστιατόριο του Παγκρατίου θα φιλοξενήσει για δύο βραδιές τον τριάστερο σεφ Peter Knogl στα πλαίσια των ετησίων πλέον Spondi Michelin Star Dinners. Οι βραδιές αυτές έχουν ως στόχο να προάγουν την υψηλή γαστρονομία και κάθε χρόνο προσκαλούνται διάσημοι σεφ από όλο τον κόσμο, δίνοντας την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να πάρει μία "γεύση" από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς γαστρονομικής σκηνής.

Έτσι, στις 6 και 7 Μαΐου ο σεφ Peter Knogl προσγειώνεται απευθείας από το εστιατόριο Le Cheval Blanc στη Βασιλεία της Ελβετίας στο Παγκράτι και μαζί με την ομάδα της Σπονδής δημιουργούν ένα ειδικό μενού 5 πιάτων που αντικατοπτρίζει τη βασική του θεωρία: ότι η τέχνη της γαστρονομικής αριστείας έγκειται στον ιδανικό συνδυασμό των συστατικών, διατηρώντας την ουσία των χαρακτηριστικών τους και της γεύσης τους. Οι δημιουργίες του είναι ένα κράμα υψηλής γαλλικής κουζίνας με Μεσογειακές και Ασιατικές επιρροές. Πιστός στο στυλ του αλλά ανοικτός πάντα σε νέες ιδέες, ο τριάστερος σεφ αναζητά την επιδέξια συνύπαρξη συστατικών που προέρχονται από τα καλύτερα προϊόντα της φύσης.

Από την κουζίνα της Σπονδής στο πηδάλιο της οποίας βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια με μεγάλη επιτυχία ο διάστερος Άγγελος Λάντος έχουν φιλοξενηθεί κατά καιρούς λαμπερά ονόματα της διεθνούς γαστρονομίας, όπως ο Éric Fréchon, o Emmanuel Renaut, ο Pascal Barbot, o Thomas Bühner και άλλοι. Κατά τη διάρκεια των δύο αυτών γαστρονομικών δείπνων, οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να μιλήσουν με τον σεφ Peter Knogl.
Για κρατήσεις: 210 7564021 & reservation@spondi.gr
Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram.
* Tidbit : a small piece of food
: a small piece of news or interesting information