Το εστιατόριο Όμικρον μας δίνει ραντεβού το Σεπτέμβρη με νέο concept και δύο νέους χώρους, πάντα με την υπογραφή του Ελληνοϊσπανού σεφ Μίλτου Αρμένη
Η άφιξη του ταλαντούχου -και βραβευμένου- σεφ Μίλτου Αρμένη στα ηνία της κουζίνας του Όμικρον αποτέλεσε το φθινόπωρο που μας πέρασε σημαντικό γαστρονομικό νέο και είναι αλήθεια πως το έργο του εκεί ήταν πραγματικά υψηλού επιπέδου. Τώρα, κλείνοντας έναν πρώτο κύκλο σε αυτήν την πολύ καλή συνεργασία, το κομψό εστιατόριο της Κηφισιάς αποφάσισε να την πάει και ένα βήμα παραπέρα. Έτσι, αυτές τις ημέρες σταματά τη λειτουργία του για καλοκαίρι και επιδίδεται σε μία σημαντική ανακαίνιση, ώστε να υποδεχθεί το κοινό του καλύτερο από ποτέ από τη νέα σεζόν.

Από τα μέσα του Σεπτέμβρη λοιπόν το Όμικρον θα μας περιμένει εντελώς ανανεωμένο και με νέο concept, αφού πλέον θα παίζει σε "διπλό ταμπλό". Πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα και με την υπογραφή του Ελληνοϊσπανού σεφ θα λειτουργούν δύο χώροι: το fine dining Όμικρον και μια taqueria με έμφαση στα ισπανικά tapas και τους ελληνικούς μεζέδες. Ο μεγάλος χώρος του εστιατορίου και ο πολύ όμορφος κήπος σίγουρα αφήνουν τα περιθώρια για ένα τέτοιο project, που παρουσιάζει είναι η αλήθεια ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο σεφ που μας γνώρισε σε πιάτα όπως το Ισπανικό γκασπάτσο με χωριάτικη σαλάτα και μους φέτας, η Κρητική σαλάτα με καρπούζι, φέτα, κόκκινο κρεμμύδι και δυόσμο σε μια ιδιαίτερη παρουσίαση ως κύβος του Ρούμπικ, το Χταπόδι καρπάτσο με πέρλες βαλσάμικου και αγουρίδας με λάδι τρούφας, το Ριζότο σαν γεμιστά ή και το εθιστικό Παγωτό μπακλαβά, φαίνεται πως από φθινόπωρο θα μας ετοιμάσει πολλές νέες εκπλήξεις στο ανανεωμένο εστιατόριο. Εν αναμονή λοιπόν.
Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram.
* Tidbit : a small piece of food
: a small piece of news or interesting information