Στο Public Café Restaurant στο Σύνταγμα σερβίρουν τη Σαντορίνη στο πιάτο μας μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου.
Το Public Café Restaurant, το στέκι με την καλύτερη θέα της Αθήνας, πλήρως ανανεωμένο, μας συστήνει κάθε μήνα γεύσεις από τις Κυκλάδες. Από τον Ιανουάριο λοιπόν και μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου τρώμε Σαντορίνη!

Πιάτα από το Selene Meze & Wine, το αδερφάκι της διάσημης Σελήνης, και προϊόντα της Ένωσης συνεταιρισμών Santo Wines εμπλουτίζουν το καθημερινό menu του Public Café Restaurant. Έτσι απολαμβάνουμε Κρέμα σαντορινιάς φάβας με γαρίδες, καπαρόφυλλα και λάδι γαρίδας, Άσπρη μελιτζάνα με αρνάκι κοκκινιστό και για επιδόρπιο Kρέμα ελληνικού καφέ με μπισκότο Vinsanto, φυσικά συνοδεία κρασιών από τον διάσημο αμπελώνα της Σαντορίνης. Επίσης εδώ βρίσκουμε προϊόντα από την Ένωση συνεταιρισμών θηραϊκών προϊόντων SantoWines, όπως κρασί Ασύρτικο, Φάβα, Σάλτσα ντομάτας με κρασί Vinsanto και Άλειμμα με πελτέ από ντομάτες Σαντορίνης, μέλι, μαστιχέλαιο και τζίντζερ. Παράλληλα η βιβλιοθήκη του εστιατορίου παραμένει γεμάτη με βιβλία και μουσικές από τις Κυκλάδες.
H εμπειρία από τις Κυκλάδες όμως δεν σταματά εδώ, καθώς ο Φεβρουάριος από τις 10 του μηνός και μετά θα είναι αφιερωμένος στην πλούσια γαστρονομία της Σίφνου, ενώ ο Μάρτιος θα φιλοξενήσει προϊόντα και γεύσεις από τα νησιά της Σύρου, της Ίου και της Αστυπάλαιας! Το PublicCafé Restaurant ανοίγει στις 9 το πρωί, μαζί με το κατάστημα Public, και κλείνει στις 11 το βράδυ, αποτελώντας ένα εξαιρετικό σημείο συνάντησης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας – το ιδανικό στέκι για χαλάρωση μετά το γραφείο ή για επαγγελματικά ραντεβού. Ανοικτό και το σαββατοκύριακο!
Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram.
* Tidbit : a small piece of food
: a small piece of news or interesting information