September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Mf Blogs

#Tidbits *: Jam Sessions στην Κουζίνα

#Tidbits *: Jam Sessions στην Κουζίνα

Ο Δημήτρης Κατριβέσης υποδέχεται το διάσημο αρτοποιό Kamel Saci για το δεύτερο Jam Session στο Fuga στις 10 Μαρτίου, που θα ανοίξει για brunch

Ένας από τους κορυφαίους αρτοποιούς στον κόσμο, ο Kamel Saci, έρχεται στο Fuga καλεσμένος του chef patron Δημήτρη Κατριβέση για το δεύτερο "Jam Session στην Κουζίνα”, φέρνοντας αέρα νεοϋορκέζικου Brunch στην Αθήνα. Στις 10 Μαρτίου οι δύο σεφ θα συνδυάσουν την τέχνη τους, παρουσιάζοντας τις ξεχωριστές γευστικές δημιουργίες τους. Το μενού θα περιλαμβάνει κέικ με ελληνικό ελαιόλαδο, curry avocado toast με επτάσπορο ψωμί, pain de mie croque madame, κρουασάν διπλής σοκολάτας, cheesecake στον ατμό, ψωμί σοκολάτας, μαρμελάδα γάλακτος και πολλά άλλα. 

fuga

Κατά τη διάρκεια του brunch ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μια μαρμελάδα από μοσχαρίσια ουρά. Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία επίσης να δοκιμάσουν nitro cold brew coffee, μια ιδιαίτερη τεχνική προετοιμασίας καφέ σερβιρισμένου με υγρό άζωτο. 

fuga

 

Διάσημος για τα ψωμιά του, για τα οποία ακολουθεί παραδοσιακές συνταγές χρησιμοποιώντας αγνά υλικά, ο Kamel θα βρεθεί στο Fuga για μία μόνο ημέρα, φέρνοντας μαζί του εμπειρίες και αναμνήσεις γεύσεων που έχει συγκεντρώσει κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του στον κόσμο και προσφέροντας μαζί με την ομάδα του Δημήτρη Κατριβέση ένα μενού εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας. Δραστήριος και δημιουργικός, ο Kamel έχει κάνει γνωστά τα ψωμιά του μέσα από τα διάφορα projects και τις συνεργασίες του σε Ρωσία, Μεξικό, Κολομβία, Βραζιλία Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία και ΗΠΑ. Γεννημένος σε ένα χωριό κοντά στο Μπορντό της Γαλλίας, ο Kamel ξεκίνησε την καριέρα του ως αθλητής του τζούντο, με συμμετοχή σε παγκόσμια πρωταθλήματα, αλλά ένας τραυματισμός του τον έβγαλε εκτός προπονήσεων και αγώνων. Το "ωραίο λάθος" αυτό, όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιος, τον οδήγησε να πρέπει να ασχοληθεί με κάποια δουλειά που θα του απέφερε χρήματα όσο καιρό θα έμενε εκτός προπονήσεων. H απασχόλησή του σε ένα τοπικό αρτοποιείο, του άλλαξε την ζωή, κάνοντάς τον να θέλει να ασχοληθεί πλέον επαγγελματικά ως αρτοποιός, κάτι που εξέλιξε με την εκπαίδευσή του στη Γαλλία και κυρίως με τους συνεχείς πειραματισμούς με το αλεύρι.

Info
Κόστος μενού: 38 ευρώ το άτομο
Seating: 12:00-15:00 & 15:00-18:00
Για κρατήσεις επικοινωνήστε: Fuga: Τηλ. 210 7242979 & email info@fugarestaurant.gr 
Κόκκαλη 1, Αθήνα (είσοδος απέναντι από την Αμερικάνικη Πρεσβεία) www.fugarestaurant.gr  


Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram. 

* Tidbit : a small piece of food
              : a small piece of news or interesting information


 

BEST OF NETWORK