Δέκα σημαντικοί Έλληνες σεφ παίρνουν μέρος σε μία "γαστρονομική σκυταλοδρομία" κάθε Τετάρτη στο Island στα πλαίσια του Gastronomy Wednesdays.
Η ασυναγώνιστη θέα και το μαγικό περιβάλλον του Island, ενός εκ των ομορφότερων location της Αθηναϊκής Ριβιέρας, φέτος συμπληρώνεται και από ένα πολύ ενδιαφέρον γαστρονομικό project. Από τις 22 Μαΐου έως τις 31 Ιουλίου, κάθε Τετάρτη και ένας διαφορετικός διάσημος Έλληνας σεφ θα "καταλαμβάνει" την κουζίνα και παρουσιάζει ένα μενού ειδικά σχεδιασμένο για το συγκεκριμένο gastro-project. Έτσι ξεκινά το Gastronomy Wednesdays αυτήν την Τετάρτη με τον Νίκο Καραθάνο και συνεχίζεται με ηχηρά ονόματα.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα του Gastronomy Wednesdays διαμορφώνεται ως εξής:
22/5 Νίκος Καραθάνος (Cookoovaya)
29/5 Γκίκας Ξενάκης (Aleria)
5/6 Δήμος Μπαλόπουλος (Frater & Soror)
12/6 Άνταμ Κοντοβάς
19/6 Μιχάλης Νουρλούγλου (Premiere Restaurant - InterContinental Hotel)
26/6 Δήμος Σαμουράκης (7 Food Sins)
3/7 Γιώργος Παπακώστας (Vittoria Gati)
17/7 Δημήτρης Σκαρμούτσος (ΙLiOS)
24/7 Γιάννης Παρίκος (Varoulko)
31/7 Nίκος Θωμάς (SIMUL)
Το Gastronomy Wednesdays του Island επιμελείται ο Νίκος Δαδίτσιος με τη Square 22.
Info:
27ο χλμ Αθηνών – Σουνίου, Βάρκιζα. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Κρατήσεις: +30 210 96 53 563 -564
Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram.
* Tidbit : a small piece of food
: a small piece of news or interesting information