September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Mf Blogs

#Tidbits *: Ο Konstantin Filippou στην Σαντορίνη

#Tidbits *: Ο Konstantin Filippou στην Σαντορίνη

Ο 2άστερος Konstantin Filippou για ένα μόνο βράδυ στις 30 Ιουνίου καταλαμβάνει την κουζίνα του εστιατορίου Elements του Canaves Oia Epitome

Το καλοκαίρι, πέρα από τους προφανείς, μας φέρνει και σημαντικούς γαστρονομικούς λόγους να βάζουμε πλώρη για τα νησιά. Ειδικά στις 30 Ιουνίου, όσοι τυχεροί θα βρίσκονται στη Σαντορίνη θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τον διάσημο και πολυβραβευμένο σεφ Konstantin Filippou στην κουζίνα του εστιατορίου Elements. Το Canaves Oia Epitome, το νέο ξενοδοχείο του Ομίλου ξενοδοχείων Canaves Oia το οποίο άνοιξε τις πόρτες του πριν από ένα χρόνο, έχει την χαρά και την τιμή να υποδεχτεί τη Κυριακή 30 Ιουνίου και για μία μόνο βραδιά, τον βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin σέφ Konstantin Filippou. 

canaves oia

O Konstantin Filippou γεννήθηκε στο Γκρατς από Έλληνα πατέρα. Ο ίδιος είναι μισός Αυστριακός, αφού εκεί έζησε όλη τη ζωή του, αλλά τα καλοκαίρια του στην Ελλάδα είναι αυτά που τον στιγμάτισαν γευστικά. Μαθήτευσε σε εστιατόρια όπως το Le Gavroche στο Λονδίνο, αλλά και το Arzak στο Σαν Σεμπαστιάν.

canaves oia

Το πρώτο του αστέρι Michelin το πήρε στο εστιατόριο Novelli, στο οποίο είχε την επιμέλεια του μενού. Το Μάρτιο του 2013 άνοιξε το δικό του εστιατόριο, το Konstantin Filippou. Έκτοτε δεν σταμάτησαν οι διακρίσεις. Πρώτο αστέρι Michelin την επόμενη χρονιά, ο δε οδηγός Gault & Millau, τον ανέδειξε σεφ της χρονιάς το 2016, για την Αυστρία. Σήμερα η βαθμολογία του στον οδηγό Gault & Millau είναι το εντυπωσιακό 19/20 και 4 σκούφοι, ενώ από φέτος απολαμβάνει και το δεύτερο αστέρι Michelin που κατέκτησε επάξια. 

canaves oia

Κυριακή 30 Ιουνίου

Ώρα 8:30 μμ

Ξενοδοχείο Canaves Oia Epitome | Αμμούδι  Οίας | Σαντορίνη

Elements Restaurant by Canaves Oia Epitome

 Chef| Konstantin Filippou

Amuse:

Cucumber. Plum. Mustard. Tuna.

Menu:

Brandade. Amur carp. Caviar. (Signature dish)

Scallop. Hazelnut. Mushroom. Truffle. Marrow.

Unagi. Mangalitza. Mustard. Fennel.

Langostino. Veal tongue. Cochayuyo. Citrus.

Desert:

Yogurt. Tarragon. Apricot.

Τιμή Μενού: 130 Ευρώ

Wine Pairing (προαιρετικά): 50 Ευρώ

Απαιτείται κράτηση στο τηλ.: 22860 72499

Το Canaves Oia Epitome, το ολοκαίνουργιο και πολύ εντυπωσιακό ξενοδοχείο του πολυτελούς ομίλου Canaves Oia θέτει εξ αρχής πολύ ψηλά τον γαστρονομικό πήχη με το fine dining εστιατόριο Elements. Στη βόρεια πλευρά της Οίας, πάνω από το γραφικό Αμμούδι, το ξενοδοχείο φιλοδοξεί να συστήσει στους επισκέπτες του μια άλλη πλευρά της κοσμοπολίτικης Σαντορίνης.

Το καλοκαίρι του 2019 είναι ένα καλοκαίρι στο οποίο φέρνουμε ξανά το Canaves Oia Epitome στο γαστρονομικό προσκήνιο της Σαντορίνης. Ένα ξενοδοχείο με έντονη γαστρονομική κουλτούρα και έχοντας επικεφαλής στην κουζίνα τον καταξιωμένο σεφ Τάσο Στεφάτο, στα γλυκά τον δημιουργικό Θανάση Τσαγλιώτη και στο μπαρ τον έμπειρο Γιάννη Καραβία, υπόσχεται ένα πολύ ενδιαφέρον και γευστικό καλοκαίρι!

Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram.

* Tidbit : a small piece of food

              : a small piece of news or interesting information

BEST OF NETWORK