September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Mf Blogs

#Tidbits *: Pizza Time

#Tidbits *: Pizza Time

Το Pizza Dal Professore παραδίδει "μαθήματα" ζύμης στη στοά Μπολάνη και μας βάζει σε βασανιστικά γευστικά διλήμματα: γλυκιά ή αλμυρή;

Όταν οι άνθρωποι που αγαπούν το καλό φαγητό και τις καινοτόμες ιδέες ενώνουν τις δυνάμεις τους, τότε συμβαίνουν πολύ όμορφα πράγματα στη γευστική σκηνή της Αθήνας. Ο Ηλίας Ανθίδης, ο Σπύρος Κερκύρας και ο Πάτροκλος Κουδούνης έκαναν την πιο νόστιμη "σύμπραξη" με τον maestro της πίτσας Νίκο Δημητροκάλη, ιδιοκτήτη του γνωστού ιταλικού εστιατορίου Dal Professore στο Μαρούσι, και δημιούργησαν ένα νέο street food project, που εδώ και λίγο καιρό πρωταγωνιστεί στα timeline μας με τις λαχταριστές του πίτσες να φουρνίζονται και να ξεφουρνίζονται στον εντυπωσιακό ξυλόφουρνο και να μας βάζουν μόνιμα σε πειρασμό.

Pizza Dal Professore

Το βασικό μυστικό εδώ είναι η ζύμη  και ο "Καθηγητής" Νίκος Δημητροκάλης, μετά από ταξίδια στην Ιταλία και απανωτούς πειραματισμούς και δοκιμές, κατέληξε στην ιδανική συνταγή με την ανάμειξη 3 διαφορετικών αλεύρων.  Πραγματοποιώντας ένα ειδικό άνοιγμα με τα χέρια, το ρουστίκ ζυμάρι με το φυσικό προζύμι, ψήνεται στον ιταλικό φούρνο με πορώδη πέτρα, δημιουργώντας ένα τραγανό, με υφή σχεδόν σφολιάτας, εξωτερικό σώμα που περικλείει ένα ελαστικό, με "κυψέλες” αέρα πυρήνα.

Pizza Dal Professore

Η ελαφριά, τραγανή ζύμη αρτίζεται με εξαιρετικής ποιότητας ολόφρεσκα υλικά και σερβίρεται – ή παραδίδεται στον χώρο μας – ζεστή και λαχταριστή. Οι αλμυρές εκδοχές της συνοδεύονται από δύο γλυκιές συνταγές, ενώ εδώ μπορείς να δοκιμάσεις και τα πεντανόστιμα focaccia sandwiches με γέμιση από φρεσκοκομμένα στην συλλεκτική Berkel μηχανή, διαλεχτά αλλαντικά.

Info:  Κολοκοτρώνη 3 (Στοά Μπολάνη), Σύνταγμα, τηλ. 21 1182 8508

Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram. 

* Tidbit : a small piece of food
              : a small piece of news or interesting information

BEST OF NETWORK