Αυτά είναι τα 3+1 εύκολα και εντυπωσιακά εορταστικά κοκτέιλ για να εντυπωσιάσεις τους πάντες στα καλέσματα και τα ρεβεγιόν
Αυτές τις ημέρες οι συγκεντρώσεις στο σπίτι δίνουν και παίρνουν, ενώ τα ρεβεγιόν είναι η ιδανική ευκαιρία να αποκαλύψεις τον bartender που κρύβεις μέσα σου. Τέσσερα αγαπημένα μας labels μας έδωσαν τη δική τους συνταγή για τα πιο λαμπερά εορταστικά cocktails, ώστε να εντυπωσιάσεις τους πάντες με τις "μαγικές" σου ικανότητες πίσω από την μπάρα.
Sparkling Margarita με Cointreau

- 25 ml Cointreau
- 30 ml Tequila Ocho Blanco
- 15 ml Φρέσκος Χυμός Lime
- 1 shake Βρώσιμη Ιριδίζουσα Σκόνη
- 1 Κουτάλι του Γλυκού σιρόπι ζάχαρης
- Αφρώδης Οίνος
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά στο σέικερ, πλην του αφρώδους οίνου, και απογεμίζουμε το ποτήρι μας με το αφρώδες κρασί.
Cardhu Rosso

-40 ml Cardhu 12yrs Single Malt Whisky
-30 ml Belsazar Red Vermouth
-Μερικές σταγόνες Aromatic Bitters
Τοποθετούμε τα συστατικά σε ένα χαμηλό ποτήρι τύπου old-fashioned, προσθέτουμε κανονικό πάγο, αναδεύουμε κυκλικά με ένα κουτάλι, γαρνίρουμε με φρέσκα βατόμουρα.
Grand Tonic με Grand Marnier Cordon Rouge

-50ml Grand Marnier Cordon Rouge
-Tonic
-Πάγος
-Φέτα πορτοκάλι
Βάζουμε το πάγο στο ποτήρι, προσθέτουμε Grand Marnier μέχρι τον πάγο, απογεμίζουμε με tonic, γαρνίρουμε με τη φέτα πορτοκάλι.
X-mas Cocktail με Εl Dorado Demerara rum

-50 ml 12 year old El Dorado rum
-30 ml Φρέσκος χυμός λεμόνι
-20 ml Μέλι
-10 ml Grand Marnier
-2 dashes Σόγια sauce
-100 ml 3 Cents ginger beer
-Δυόσμος
Εκτός της ginger beer και του δυόσμου, βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα shaker μαζί με πάγο και ανακινούμε για 5 δευτερόλεπτα. Διπλοσουρώνουμε στο ποτήρι του El Dorado και γεμίζουμε με πάγο. Απογεμίζουμε με ginger beer και γαρνίρουμε με τον δυόσμο.
Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram.
* Tidbit : a small piece of food
: a small piece of news or interesting information