Το εστιατόριο Βυζαντινό στο Hilton Αθηνών καλωσορίζει τους πρώτους ανοιξιάτικους μήνες με ένα γευστικό αφιέρωμα στο καρότο
Όποιος με ακολουθεί στο Instagram και ξέρει το @kounelly (το ψηφιακό μου alter ego) θα καταλάβει εύκολα γιατί ενθουσιάστηκα τόσο με αυτό το αφιέρωμα, αφού τα "κουνέλια" ως γνωστόν λατρεύουν τα καρότα! Όμως πέρα από το συμπτωματικό αστεϊσμό, το καρότο θεωρείται φέτος μία από τις πολύ δυνατές τάσεις (σε κάθε του παρασκευή και υφή) και το Βυζαντινό του Hilton Αθηνών το αγκάλιασε με τον πιο όμορφο τρόπο, με ένα γευστικό Carrot Tribute.

Έτσι ολόκληρο το Μάρτιο και τον Απρίλιο, παράλληλα φυσικά με το αγαπημένο a la carte menu, τα καρότα καταλαμβάνουν την κουζίνα του Βυζαντινό και μεταφράζονται σε μία σειρά λαχταριστών πιάτων. Συγκεκριμένα, στο μενού θα συναντάμε

-Κροκέτες από καρότο και παστινάκι με ντιπ γιαουρτιού και ντιπ αβοκάντο
-Χούμους και πολύχρωμα ψητά καρότα γλασαρισμένα με μέλι και μπαλσάμικο
-Σαλάτα από καρότο και παστινάκι με βουβαλίσια μοτσαρέλα, μάνγκο, σέλινο και βινεγκρέτ εσπεριδοειδών
-Ριζότο καρότου με καραβίδες σοτέ
-Φιλέτο αρνιού με πολέντα καρότου και σος από πορτοκάλι και φασκόμηλο

Αλλά και καρότο-επιδόρπιο, τις Υφές καρότου με crémeux γιαουρτιού, και ένα δροσερό καροτόκοκτέιλ, το Carrot Pleasure με Βότκα με χυμό καρότο, ροδάκινο και lime.
Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram.
* Tidbit : a small piece of food
: a small piece of news or interesting information