September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Mf Blogs

#Tidbits *: Δύο Πανεύκολες Συνταγές για Margarita στο Μπαλκόνι

#Tidbits *: Δύο Πανεύκολες Συνταγές για Margarita στο Μπαλκόνι

Δεν υπάρχει πιο κλασσικό και αγαπημένο cocktail από τη margarita. Παρακάτω θα βρεις δύο φανταστικές εναλλακτικές για να απολαύσεις το all time classic cocktail στο σπίτι with a twist.

Μπορεί αυτές τις ημέρες ο καιρός να μας τα χάλασε λιγάκι και να θυμίζει περισσότερο φθινόπωρο από ότι καλοκαίρι, όμως πολύ σύντομα οι θερμοκρασίες θα ανέβουν ξανά και θα απολαύσουμε εκ νέου μπαλκόνια, βεράντες και ταράτσες. Φυσικά με την επάνοδο των εστιατορίων και των μπαρ, εννοείται πως όλοι θέλουμε και επιδιώκουμε να βρισκόμαστε έξω, όμως για τα απογεύματα και τα βράδια που θέλεις ένα χαλαρό drink στη βεράντα σου ή έχεις καλεσμένους, αυτές οι 2 εναλλακτικές της all time classic margarita θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη και θα σε αναδείξουν αυτόματα σε master bartender @ home!

margarita

SPRING MARGARITA

Χρειάζεσαι:
50ml τεκίλα
20ml λάιμ
30ml Cointreau
5ml σιρόπι τριαντάφυλλο 

Εκτέλεση:
1.Πάρε ένα ποτήρι coupette και βάλε στο χείλος του λευκό ή ροζ αλάτι
2.Βάλε όλα τα συστατικά μαζί στο shaker 
3.Κούνα γερά, σούρωσε και σέρβιρε

Αυτό το cocktail είναι εμπνευσμένο από την ιστορία αγάπης του Πέρση αυτοκράτορα Shah Jahan’s και της συζύγου του, Mumtaz Mahal, το όνομα της οποίας σημαίνει "Το θαύμα του Παλατιού". Όταν πέθανε ο Shah Jahan ήταν τόσο συντετριμμένος που αποφάσισε να χτίσει ένα ναό τόσο μεγαλειώδη, όσο η αγάπη του για τη χαμένη του σύζυγο, έτσι δημιουργήθηκε το Taj Majal. Αυτή η margarita αποτελεί φόρο τιμής σε αυτή τη μοναδική ένωση, συνδυάζοντας το πορτοκάλι με το τριαντάφυλλο. Το cocktail ολοκληρώνεται με την ντελικάτη γεύση που προσδίδει το ροζ αλάτι των Ιμαλαίων, το οποίο θεωρείται ως το πιο ρομαντικό στον κόσμο.

margarita


SUMMER MARGARITA


Χρειάζεσαι:
50ml τεκίλα
20ml λάιμ
30ml Cointreau
5ml σιρόπι ζαχαροκάλαμου 
4 φρέσκιες φράουλες


Εκτέλεση:
1.Πάρε ένα ποτήρι coupette και βάλε στο χείλος του fleur de sel 
2.Βάλε όλα τα συστατικά μαζί στο shaker 
3.Κούνα γερά, σούρωσε και σέρβιρε


Αν και αυτή η παραλλαγή της Margarita ποικίλει ανά τον κόσμο, η ιδανική εφαρμογή της είναι με φράουλες. Tο Μάϊο, κάθε έτους, ξεκινά η συγκομιδή φράουλας στη Νότια επαρχία της Αγγλίας, μια παράδοση που κρατάει από τον 18ο αιώνα. Λέγεται μάλιστα ότι με το δάγκωμα της πρώτης φράουλας του χρόνου, κάθε ευχή σου γίνεται πραγματικότητα. Το αλάτι του ατλαντικού ολοκληρώνει το cocktails και εμπλουτίζει τη γεύση θέτοντας στο επίκεντρο την φράουλα.


Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram. 

* Tidbit : a small piece of food
              : a small piece of news or interesting information

BEST OF NETWORK