September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Mf Blogs

#Tidbits *: Τα νέα του CTC

#Tidbits *: Τα νέα του CTC

Το CTC και ο αεικίνητος σεφ και συνιδιοκτήτης του Αλέξανδρος Τσιοτίνης έχουν πολλά και διάφορα νέα για τη σεζόν που έρχεται.

Με την έλευση του φθινοπώρου ξεκινά και επίσημα η νέα σεζόν, μία σεζόν που διαδέχεται ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι και αναμένεται να δώσει τη σκυτάλη σε έναν εξίσου ιδιαίτερο χειμώνα. Όμως η γαστρονομία είναι δημιουργία και η δημιουργία τρέφεται από τις προκλήσεις. Έτσι ο καταξιωμένος σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης και ολόκληρη η ομάδα του CTC υποδέχονται αυτή τη νέα σεζόν γεμάτοι δημιουργική διάθεση, ξαναγυρνώντας στις παλιές τους αγάπες, διατηρώντας τις καινούριες που συνάντησαν στο δρόμο τους και προσμένοντας τη νέα, που αναμένεται να μας υποδεχτεί όλους περίπου την περίοδο των εορτών.

ctc

Με πιο απλά λόγια λοιπόν μάθαμε πως το αγαπημένο CTC ανάβει ξανά τα φώτα του, ακονίζει τα μαχαίρια του, βάζει μπροστά τις φωτιές του και περιμένει να φιλοξενήσει όλους εκείνους που το ανέδειξαν σε ένα από τα καλύτερα γαστρονομικά εστιατόρια της Αθήνας στο γνωστό του σποτ (Ουμπλιανής 14 & Διοχάρους 27, Ιλίσια), αλλά για "περιορισμένο αριθμό παραστάσεων", καθώς σε λίγους μήνες μεταφέρεται και επανασυστήνεται στο ελληνικό foodie κοινό στο νέο του χώρο στον Κεραμικό, εκεί που μέχρι πρότινος συναντούσαμε το Αθήρι. Όμως αυτοί οι τελευταίοι μήνες του CTC όπως το ξέραμε δεν αποτελούν τον επίλογο -άλλωστε ο σεφ και συνιδιοκτήτης Αλέξανδρος Τσιοτίνης αρέσκεται στις ανατροπές- αλλά περισσότερο τον πρόλογο του νέου CTC. Έτσι για τους μήνες που θα ακολουθήσουν το γαστρονομικό εστιατόριο της Διοχάρους θα σερβίρει ένα "συλλεκτικό" μενού αποτελούμενο από τα εμβληματικά πιάτα που το καθιέρωσαν στη συνείδηση του κοινού του, όπως τη διάσημη σούπα καλαμπόκι αρωματισμένη με αστακό, το εικονικό ριζότο αλά πολίτα με εγχώριες καραβίδες ή τον σιγοψημένο μπακαλιάρο με καμένο βούτυρο και XO παστουρμά, και ταυτόχρονα η κουζίνα θα πειραματίζεται με το μενού του νέου εστιατορίου, το οποίο πολύ απλά σημαίνει πως όλοι θα έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε συμμέτοχοι και κοινωνοί ενός άτυπου tasting και ιδιαίτερων γευστικών εκπλήξεων από το μέλλον του CTC!

ctc

Ταυτόχρονα το Καφενείον Σίτιση στην Καλαμιώτου, το pop up στοίχημα των Αλέξανδρου Τσιοτίνη, Λευτέρη Γεωργόπουλου, Γιώργου Καίσαρη, Θάνου Τσουνάκα, Πάνου και Κωστή Κρεμύδα, που αποτέλεσε μία νότα αισιοδοξίας και ευγενούς συνεργασίας μέσα στο ιδιαίτερο καλοκαίρι που πέρασε και τόσο αγαπήθηκε από ανθρώπους κάθε ηλικίας και γευστικών απαιτήσεων για τις ωραίες γεύσεις, το ακομπλεξάριστο concept και -γιατί όχι;- το διάσημο πια "δίσκο του σεφ", φαίνεται πως κέρδισε στα σημεία και παρατείνει τη λειτουργία του και για τη σεζόν που έρχεται. 

Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram. 

* Tidbit : a small piece of food
              : a small piece of news or interesting information

BEST OF NETWORK