top article

Όπως ξέρεις εγώ δεν τις κρύβω τις αδυναμίες μου. Το Po’Boys είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου joints στο κέντρο. Το mac n cheese του και το Creole Brunch Burger του είναι ίσως δύο από τις πιο αγαπημένες μου comfort-ιες (ας μου επιτραπεί ο όρος) στον κόσμο. Για αυτό και καθόλου δεν εξεπλάγην όταν ανακηρύχθηκε το 11ο καλύτερο BBQ spot στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον οδηγό The 50 Best Spots for BBQ in Europe από το Bigeventravel.gr.

#Tidbits *: Νέο Μενού για το Po’Boys

Εδώ και 2.5 χρόνια λοιπόν αποτελεί το επίκεντρο του αληθινού αμερικανικού φαγητού (#realamericanfood) για όλους εμάς τους λάτρεις του στο κέντρο και μας κερδίζει κάθε φορά με τα ζουμερά, σιγοκαπνιστά κρέατα του μενού του- Brisket, Pulled Pork, Spare Ribs, Pork Belly – μέσα σε burgers, bao bans και αφράτα ψωμάκια Po’ Boys (μακρόστενο ψωμάκι), τις διαλεγμένες κοπές βοδινών steak (Hanger, Inside Skirt, Chuck Eye Roll, T-Bone) που ψήνονται στον χειροποίητο ξυλόφουρνο και τις 40 ψαγμένες μπύρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες. Ε τώρα λοιπόν αποφάσισε να μας κάνει να το ερωτευτούμε ξανά από την αρχή… άλλωστε όλοι οι έρωτες τη θέλουν την ανανέωσή τους, και μας προτείνει ένα νέο μενού, χωρίς φυσικά να αλλάζει τα κλασσικά αγαπημένα μας πιάτα. Έτσι στο νέο μενού βρίσκουμε:

po boys

    "Ηoly Cow" - To πρώτο 100% καπνιστό μοσχαρίσιο burger από μοσχάρι Σερρών σιγοκαπνίζεται medium rare στο smoker και τελειώνει πάνω στις φλόγες του ξυλόφουρνου πριν βρει τη θέση του ανάμεσα στο βουτυράτο brioche ψωμάκι, τη μοναδική white BBQ sauce, τα καραμελωμένα κρεμμύδια, το cheddar και το fondue τυριών.
    Το γνωστό - άγνωστο "Μυστικό Burger"  αποκτά τη δική του θέση στον κατάλογο και δεν χρειάζεται πλέον μυστικό κωδικό για να το απολαύσεις. Το όνομα αυτού… Β.Μ.F – Δύο λεπτά μπιφτεκάκια από μοσχάρι Σερρών, brisket, pulled pork, τηγανητό pork belly, cheddar και καραμελωμένα κρεμμύδια αρκούν για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις γύρω από το όνομά του – το μυστήριο θα λυθεί μόνο όταν το δοκιμάσεις!
    Τα Βaby Back Ribs, μία ολόκληρη πλευρά από χοιρινά παϊδάκια, σιγοκαπνίζεται για 8 ώρες στο χειροποίητο smoker για να σερβιριστεί επάνω σε μία στρώση από φρεσκοτηγανισμένες πατάτες με πλούσιο γλάσο από αυθεντικό Bourbon.
    Με το Bloody Po’ Mary, οι pitmasters του Po’ Boys δημιούργησαν ένα ορεκτικό που πίνεται και τρώγεται ταυτόχρονα,  συνδυάζοντας το φανταστικό umami της τομάτας με τηγανητούς πειρασμούς του μενού.- Jalapeños Ηush puppies, γαρίδες panko, τηγανητές φτερούγες και λουκάνικο Andouille. Φυσικά οι τολμηροί, μπορούν πάντα να προσθέσουν vodka!

po boys

    Τα Sliders έρχονται στο μενού για όσους θέλουν τα δοκιμάσουν όλα! Τρία λαχταριστά mini βουτυράτα brioche με μοσχάρι, fried chicken και pulled pork σε ένα μόνο πιάτο!
    Μπορεί το κρέας να είναι το βασικό στοιχείο ενός BBQ joint, αλλά το 100% plant based Vegan Βurger που σερβίρεται ανάμεσα σε αφράτο πατατόψωμο μαζί με χειροποίητη vegan mayo, θα φανατίσει ακόμα και το μεγαλύτερο οπαδό του κλασικού burger.
    Τελευταίο και καλύτερο, το Brisket Ramen Bowl επανέρχεται δυναμικά στο φθινοπωρινό μενού και αποδεικνύει περίτρανα ότι το σιγοκαπνιστό βοδινό Brisket του Po'Boys είναι το απόλυτο topping στη διάσημη ιαπωνική σούπα με noodles, πλούσιο ζωμό και μελάτο αβγό.
Επίσης, επιτέλους η Po'Boys Lager μπύρα σε βαρέλι είναι γεγονός ενώ ο κατάλογος με τις 40 μπύρες ελληνικής μικροζυθοποιίας ανανεώνεται συνεχώς.


Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram. 

* Tidbit : a small piece of food
              : a small piece of news or interesting information


 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr

Ιούλιος 2018

>