top article

Summer loading

  1. Made in Greece | 15 κομμάτια για να δημιουργήσεις μία capsule γκαρνταρόμπα για το καλοκαίρι από ελληνικά brands Made in Greece | 15 κομμάτια για να δημιουργήσεις μία capsule γκαρνταρόμπα για το καλοκαίρι από ελληνικά brands
  2. 7 αξεσουάρ που πρωταγωνιστούν στο street style του καλοκαιριού 7 αξεσουάρ που πρωταγωνιστούν στο street style του καλοκαιριού
  3. Mid-Season Sales | Τα κομμάτια που αξίζει να αποκτήσεις τώρα και θα φορέσεις σίγουρα το καλοκαίρι Mid-Season Sales | Τα κομμάτια που αξίζει να αποκτήσεις τώρα και θα φορέσεις σίγουρα το καλοκαίρι
  4. Φυσικά vs Χημικά αντηλιακά | Ποιες οι διαφορές τους; Φυσικά vs Χημικά αντηλιακά | Ποιες οι διαφορές τους;
  5. Πέντε τάσεις της μόδας που ανυπομονούμε να φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι Πέντε τάσεις της μόδας που ανυπομονούμε να φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι
  6. H&M, Mango, Zara, Marks & Spencer | 10 φορέματα που κοστίζουν μέχρι 50 ευρώ για να φορέσεις και το καλοκαίρι H&M, Mango, Zara, Marks & Spencer | 10 φορέματα που κοστίζουν μέχρι 50 ευρώ για να φορέσεις και το καλοκαίρι
  7. Zara | Τα πιο κομψά beachwear κομμάτια για εσένα που ανυπομονείς για το καλοκαίρι Zara | Τα πιο κομψά beachwear κομμάτια για εσένα που ανυπομονείς για το καλοκαίρι
  8. 10 ανοιξιάτικοι συνδυασμοί που θα σε κάνουν να μη βαρεθείς ποτέ το λευκό πουκάμισο 10 ανοιξιάτικοι συνδυασμοί που θα σε κάνουν να μη βαρεθείς ποτέ το λευκό πουκάμισο
  9. Πώς θα φορέσεις το κοστούμι την άνοιξη; | Τρεις συμβουλές που ακολουθεί πιστά η Βίκυ Καγιά Πώς θα φορέσεις το κοστούμι την άνοιξη; | Τρεις συμβουλές που ακολουθεί πιστά η Βίκυ Καγιά
  10. Τα ανοιξιάτικα αξεσουάρ από τα H&M που κάθε fashionista αξίζει να έχει στη συλλογή της Τα ανοιξιάτικα αξεσουάρ από τα H&M που κάθε fashionista αξίζει να έχει στη συλλογή της
  11. Τα καλλυντικά που θα σε βάλουν σε πλήρως ανοιξιάτικο mood Τα καλλυντικά που θα σε βάλουν σε πλήρως ανοιξιάτικο mood
  12. Η πριγκίπισσα Μαρία της Δανίας με το Zara φόρεμα που δεν θα αποχωρίζεσαι αυτή τη σεζόν Η πριγκίπισσα Μαρία της Δανίας με το Zara φόρεμα που δεν θα αποχωρίζεσαι αυτή τη σεζόν
  13. Μάρα Ζαχαρέα | Δημιούργησε το ανοιξιάτικο look που αγαπούν τα style icons εδώ και δεκαετίες Μάρα Ζαχαρέα | Δημιούργησε το ανοιξιάτικο look που αγαπούν τα style icons εδώ και δεκαετίες
  14. Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο κομψά σύνολα με sneakers φέτος την άνοιξη Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο κομψά σύνολα με sneakers φέτος την άνοιξη
  15. Μαριάννα Γουλανδρή | Δημιούργησε ένα άκρως ανοιξιάτικο σύνολο με τζιν παντελόνι Μαριάννα Γουλανδρή | Δημιούργησε ένα άκρως ανοιξιάτικο σύνολο με τζιν παντελόνι
  16. Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας στα κοσμήματα για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022 Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας στα κοσμήματα για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022
  17. Τζένη Μπαλατσινού | Φόρεσε το ιδανικό σακάκι για την άνοιξη Τζένη Μπαλατσινού | Φόρεσε το ιδανικό σακάκι για την άνοιξη
  18. Πώς θα δημιουργήσεις ανοιξιάτικα office looks; | Η Κατερίνα Ευαγγελάτου φόρεσε το πιο κομψό σύνολο Πώς θα δημιουργήσεις ανοιξιάτικα office looks; | Η Κατερίνα Ευαγγελάτου φόρεσε το πιο κομψό σύνολο
  19. Spring has sprung | 4 τάσεις μακιγιάζ που θα φέρουν την άνοιξη στην καθημερινότητά σου Spring has sprung | 4 τάσεις μακιγιάζ που θα φέρουν την άνοιξη στην καθημερινότητά σου
  20. Οι κορυφαίες αποχρώσεις για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 Οι κορυφαίες αποχρώσεις για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022
  21. 8 αξεσουάρ που θα φορέσουν όλες οι fashion insiders φέτος την άνοιξη 8 αξεσουάρ που θα φορέσουν όλες οι fashion insiders φέτος την άνοιξη
  22. Τα πιο κομψά κομμάτια από τη νέα συλλογή του Cos που ταιριάζουν όλα τέλεια μεταξύ τους Τα πιο κομψά κομμάτια από τη νέα συλλογή του Cos που ταιριάζουν όλα τέλεια μεταξύ τους
  23. Over 40 | Η Κατερίνα Λέχου φόρεσε με υποδειγματικό τρόπο το μίνι τζιν φόρεμα Over 40 | Η Κατερίνα Λέχου φόρεσε με υποδειγματικό τρόπο το μίνι τζιν φόρεμα
  24. Awards' Season | Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks των χτεσινών βραβείων που θα ορίσουν τις τάσεις της άνοιξης Awards' Season | Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks των χτεσινών βραβείων που θα ορίσουν τις τάσεις της άνοιξης
  25. Η νέα συλλογή γυαλιών Saint Laurent για την άνοιξη Η νέα συλλογή γυαλιών Saint Laurent για την άνοιξη
  26. 5 στιλιστικές συμβουλές που ακολουθούν οι fashion insiders για άψογο στιλ την άνοιξη 5 στιλιστικές συμβουλές που ακολουθούν οι fashion insiders για άψογο στιλ την άνοιξη
  27. 5 basic κομμάτια από το Massimo Dutti που θα αγοράσεις τώρα και θα φοράς κάθε άνοιξη 5 basic κομμάτια από το Massimo Dutti που θα αγοράσεις τώρα και θα φοράς κάθε άνοιξη
  28. Αντιγόνη Κουλουκάκου | Φόρεσε τα πιο διάσημα μποτάκια της σεζόν Αντιγόνη Κουλουκάκου | Φόρεσε τα πιο διάσημα μποτάκια της σεζόν
  29. Η βασίλισσα Ράνια με το ανοιξιάτικο πανωφόρι που πρέπει να έχει κάθε καλοντυμένη γυναίκα Η βασίλισσα Ράνια με το ανοιξιάτικο πανωφόρι που πρέπει να έχει κάθε καλοντυμένη γυναίκα
  30. Οι 5 επικρατέστερες τάσεις της μόδας στα φορέματα για την άνοιξη του 2022 Οι 5 επικρατέστερες τάσεις της μόδας στα φορέματα για την άνοιξη του 2022
  31. Οδηγός αισιοδοξίας | 11+1 τάσεις που θα φέρουν την άνοιξη Οδηγός αισιοδοξίας | 11+1 τάσεις που θα φέρουν την άνοιξη
  32. Άνοιξη 2022 | Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας στις τσάντες Άνοιξη 2022 | Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας στις τσάντες
  33. Τρία σύνολα της Τζίνας Αλιμόνου που αξίζει να αντιγράψεις την άνοιξη Τρία σύνολα της Τζίνας Αλιμόνου που αξίζει να αντιγράψεις την άνοιξη
  34. Tα πιο chic χρώματα σκιών της φετινής άνοιξης ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες Tα πιο chic χρώματα σκιών της φετινής άνοιξης ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες
  35. Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε το ιδανικό Zeus+Dione φόρεμα για την άνοιξη Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε το ιδανικό Zeus+Dione φόρεμα για την άνοιξη
  36. Platform Shoes | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υιοθέτησε την κορυφαία τάση της άνοιξης Platform Shoes | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υιοθέτησε την κορυφαία τάση της άνοιξης
  37. Αυτά είναι τα πιο διάσημα παπούτσια για το 2022 και είναι ιδανικά για τη μεταβατική εποχή Αυτά είναι τα πιο διάσημα παπούτσια για το 2022 και είναι ιδανικά για τη μεταβατική εποχή
  38. Μάρα Ζαχαρέα | Υιοθέτησε την τάση που θα φορέσουμε όλες την άνοιξη Μάρα Ζαχαρέα | Υιοθέτησε την τάση που θα φορέσουμε όλες την άνοιξη
  39. Zara, H&M, Cos, Marks & Spencer | Όλα τα items που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου φέτος την άνοιξη Zara, H&M, Cos, Marks & Spencer | Όλα τα items που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου φέτος την άνοιξη
  40. Τι να τρως εάν ο χειμώνας σού χαλάει τη διάθεση Τι να τρως εάν ο χειμώνας σού χαλάει τη διάθεση
  41. Αυτά είναι τα 6 nail trends που θα βλέπουμε παντού τη φετινή άνοιξη Αυτά είναι τα 6 nail trends που θα βλέπουμε παντού τη φετινή άνοιξη
  42. Chanel | Οι υπέροχες εικόνες της Haute Couture συλλογής για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 Chanel | Οι υπέροχες εικόνες της Haute Couture συλλογής για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022
  43. Τα φορέματα από Marks & Spencer που θα αγοράσεις τώρα αλλά θα φορέσεις και την άνοιξη Τα φορέματα από Marks & Spencer που θα αγοράσεις τώρα αλλά θα φορέσεις και την άνοιξη

Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι, και ξέρω πως το κάνω, αλλά πραγματικά αυτήν την περίοδο με το που ακούω να ανοίγει νέο εστιατόριο, νιώθω σαν παιδάκι που μόλις του χάρισες ένα πολύχρωμο κουτί γεμάτο ζαχαρωτά. Δεν ξέρω πως αλλιώς να σου περιγράψω τη χαρά και τον ενθουσιασμό μου για κάθε νέα γενναία προσπάθεια μέσα στην κατηφή εποχή της πανδημίας. Όταν δε αυτές οι αφίξεις έρχονται από σεφ που εκτιμώ τόσο σε προσωπικό όσο και σε δημιουργικό επίπεδο, η χαρά είναι διπλή. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως το opening -σήμερα συγκεκριμένα- του ολοκαίνουριου Le Pavillon στον αριθμό 31 της οδού Περικλέους στο Χαλάνδρι, που αποτελεί "τέκνο" του εξαιρετικού σεφ Jean-Charles Métayer, μαζί με τον καλό του φίλο και συνεργάτη, τον επιχειρηματία Άγγελο Κονταράτο, με έκανε να ανοίξω αμέσως laptop για να μοιραστώ μαζί σου τα χαρμόσυνα νέα. Έλα όμως να δούμε μαζί τις λεπτομέρειες που γνωρίζω μέχρι στιγμής και σύντομα θα σου έχω και πλήρη γευστική ανταπόκριση, μόλις το επισκεφθώ από κοντά. 

#Tidbits *: Ένα Νέο Γαστρονομικό Εστιατόριο στο Χαλάνδρι

Το ολοκαίνουριο Le Pavillon λοιπόν φιλοξενείται σε μία ολόλευκη μονοκατοικία του 1940 με καταπράσινο κήπο στο Χαλάνδρι. Όπως έμαθα η κουζίνα, το σέρβις, οι χώροι, η αισθητική και η ατμόσφαιρα θα αντιπροσωπεύουν όλα εκείνα που πρεσβεύει γαστρονομικά ο Jean-Charles Métayer και θα αποτελούν το απόσταγμα της 20ετούς πορείας του στις κορυφαίες κουζίνες της Ελλάδας, της Γαλλίας της Ελβετίας και της Αγγλίας. Όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά λέει: "Στο Le Pavillon συνδυάζω τις δυο πατρίδες της ζωής μου, τη Γαλλία και την Ελλάδα μα και τις δυο δικές μου θάλασσες, τον Ατλαντικό ωκεανό και τη Μεσόγειο και δημιουργώ με το χέρι, το νου και την καρδιά μου, όσα πολύτιμα με δίδαξαν οι τόποι, τα στοιχεία και οι περιπλανήσεις μου". Το νέο εστιατόριο θα λειτουργεί για την χειμερινή περίοδο από νωρίς το απόγευμα, ενώ από την άνοιξη ο κήπος θα ανοίγει και τα μεσημέρια. 

Le Pavillon

Η κουζίνα 
Στο πρώτο μενού του Le Pavillon, ο σεφ θέλει να μοιραστεί με τους καλεσμένους του, τα δικά του αγαπημένα πιάτα από την 20ετή γαστρονομική του πορεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το πάθος του για το ψάρι κυριαρχεί και η αγάπη του για τα κορυφαία υλικά, χωρίς πολλές παρεμβάσεις και με κριτήριο επιλογής την εποχικότητα, τον οδηγούν στη δημιουργία ενός μενού με μεσογειακό ταπεραμέντο και γαλλικές τεχνικές. Η ισορροπία των γεύσεων και των υφών σε μια αρμονική ενορχήστρωση, ώστε η μία να αναδεικνύει την άλλη, χαρακτηρίζουν το à  la carte menu, το οποίο μπορεί κάποιος να απολαύσει σχεδόν ολόκληρο μέσα από το degustation menu των 8 σταδίων. Ανάμεσα στα starters του μενού ξεχωρίζουν η "Σούπα από σκόνη φιστικιού Αιγίνης σε κονσομέ από κοτόπουλο", οι "Καραβίδες Χαλκίδας, χταπόδι καρπάτσιο με ζυμαρικά με μαύρο σουσάμι" και το "Black angus ταρτάρ με σαλάτα εποχής και τραγανές πατάτες". Στα κυρίως πιάτα βρίσκουμε το αγαπημένο του σεφ "Μπαρμπούνι σε σως από δεντρολίβανο, σερβιρισμένο με ραβιόλι γεμιστό με άγρια μανιτάρια", την "Πεσκανδρίτσα με αγκινάρες Ιερουσαλήμ, με τσιπς από κόκκινο κρασί, μανιτάρια μορίλ και κρέμα από τυρί Μετσοβόνε" και το "Black angus φιλέτο με ψητό κολοκάσι και σάλτσα τρούφας", μεταξύ άλλων. Φινέτσα χαρακτηρίζει και τα επιδόρπια όπως η "Φθινοπωρινή σοκολάτα: Υφές σοκολάτας σε τραγανή βάση από ανθό αλατιού και παγωτό Equatorial noir" και το "Ζεστό τσουρέκι με καραμελωμένη λευκή σοκολάτα αρωματισμένη με τόνκα και σορμπέ lime". Η λίστα κρασιών με περισσότερες από 100 ετικέτες του ελληνικού και του ξένου αμπελώνα, δημιουργήθηκε για άριστο pairing με τα πιάτα του σεφ, από τον εξαιρετικό sommelier Άγγελο Αντωνίου, ο οποίος θα δίνει το παρόν στη σάλα του Le Pavillon αρκετές ημέρες της εβδομάδας. Στο φυσικό μπαρ του εστιατορίου θα σερβίρονται premium ποτά αλλά και κλασικά cocktails. 

Le Pavillon

O chef-patron 
Ο Jean-Charles Métayer μεγάλωσε στη δυτική Γαλλία, σε οικογένεια εστιατόρων. Αποφοίτησε από τη σχολή μαγειρικής "Saint Michel Mont Mercure" στη Γαλλία και στη συνέχεια εργάστηκε στο βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin, γαλλικό εστιατόριο "Fleur de Sel", στην Αγγλία. Μαθητής του master seafood Γάλλου chef Jacques Le Divellec, εργάστηκε ως sous-chef στο 2 Αστεριών Michelin εστιατόριο του στο Παρίσι, πριν ο Divellec τον στείλει στην Ελούντα για να αναλάβει το γκουρμέ εστιατόριο "Καλυψώ" στο ξενοδοχείο Peninsula All- Suite Hotel, στο οποίο απέσπασε σειρά βραβείων. Αργότερα ανέλαβε chef στο εστιατόριο με ένα αστέρι Michelin "Βαρούλκο" του Λευτέρη Λαζάρου, όπου αποχώρησε για την κουζίνα του "Premiere” του ξενοδοχείου Intercontinental της Αθήνας, κατακτώντας την διάκριση "3 forks by the Michelin Guide". Για τρία χρόνια έζησε ανάμεσα σε Ελβετία και Ελλάδα, αναλαμβάνοντας στο Νταβός τα 5 διαφορετικά εστιατόρια του εμβληματικού Grischa Hotel.  Στην Ελλάδα, συνεχίζει να λειτουργεί ως chef consultant στα εστιατόρια του ξενοδοχείου Porto Elounda της Κρήτης, λαμβάνοντας πολλές διακρίσεις. Από το 2018 έως και σήμερα είναι chef consultant στο Grace Hotel, Auberge Resorts Collection, λαμβάνοντας επίσης εθνικά γαστρονομικά βραβεία. Στις αρχές του 2020 δημιούργησε το "Brio" την πρώτη briocherie στην Ελλάδα αλλά και το Brilliant Tastes ένα all day food bar στη Νέα Ερυθραία. O σεφ συναντήθηκε με τον Άγγελο Κονταράτο στη Ζάκυνθο, όταν ανέλαβε την κουζίνα του sky bar - restaurant "Movida”. Ο Άγγελος Κονταράτος, γνωστός Dj με μεγάλη πορεία στη μουσική διασκέδαση και  ιδιαίτερα επιτυχημένος επιχειρηματίας της εστίασης στη Ζάκυνθο, λειτουργεί το διάσημο sky bar-restaurant "Movida” στο νησί από το 2006. Η επαγγελματική τους σχέση, εξελίχθηκε σε βαθιά φιλία που "γέννησε" το Le Pavillon Athens. 

Το σπίτι 
Μια αυθεντική μονοκατοικία στο Χαλάνδρι της δεκαετίας του 1940, από εκείνες που δεν υπάρχουν πλέον ως αρχιτεκτονική κληρονομιά, επιλέχθηκε ως το νέο πολυτελές αλλά προσιτό γαστρονομικό καταφύγιο του Γάλλου βραβευμένου σεφ Jean Charles Métayer. Ο συγκεκριμένος χώρος περιέχει την ουσία μιας άλλης εποχής προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του design και της γαστρονομίας του 2020. Το πρόγραμμα της επέμβασης επικεντρώθηκε στην ανάδειξη και στον εκσυγχρονισμό αυτού του τύπου κτιρίου με την εσωτερική αυλή, την κομψή είσοδο, την πυκνή βλάστηση, καταφύγιο για όσους επιλέξουν να απολαύσουν το φαγητό τους εκεί. 
Μία από τις βασικές απαιτήσεις της αρχιτεκτονικής ομάδας ήταν να διατηρηθούν τα ανακτήσιμα στοιχεία της αρχιτεκτονικής του κτιρίου αλλά και να αναδημιουργηθεί το μεγαλείο και η κομψότητα που συνδέεται με την μονοκατοικία του 1945, η οποία ήταν αρκετά τυχερή να επιβιώσει από μια ταραχώδη και πολλές φορές άναρχη δόμηση στην σύγχρονη Ελλάδα, αποτελώντας έτσι πραγματική όαση αρχιτεκτονικής και εκλεπτυσμού. Τα αρχικά παραδοσιακά ξύλινα στοιχεία, τα παραδοσιακά διακοσμητικά κεραμικά πλακάκια, τα σκαλιστά γύψινα, οι ταμπλαδωτοί τοίχοι διατηρήθηκαν, ενώ τα κατεστραμμένα αντικαταστάθηκαν από νέα και αναδείχθηκαν. Οι χώροι του προσωπικού αλλά και των θαμώνων έγιναν πιο σύγχρονοι με τον εσωτερικό σχεδιασμό να κυριαρχείται από ένα μείγμα ζεστών και ουδέτερων χρωμάτων με πρωταγωνιστή το διακριτικό λευκό. Το ξύλινο πάτωμα από δρυ Αμερικής διατηρήθηκε και αναδείχθηκε κάτω από έναν μοντέρνο μίνιμαλ πολυέλαιο του διάσημου Βρετανού σχεδιαστή Tom Dixon. Ο πολυέλαιος ήταν επιλογή του ίδιου του σεφ Jean Charles Métayer, καθώς του "θυμίζει" ένα αγαπημένο του εργαλείο κουζίνας, το fouet! Στα 15 χειροποίητα τραπέζια του εστιατορίου επιλέχθηκε ξύλο ελληνικής δρυός και γκρι μάρμαρο Διονύσου, παντρεύοντας αρμονικά τα δύο ελληνικά υλικά, ενώ το περίτεχνο τραπέζι της υποδοχής από Τηνιακό σκούρο μάρμαρο υποδέχεται τους επισκέπτες. Τα παραδοσιακά διακοσμητικά μωσαϊκά πλακάκια από την εποχή που κατασκευάστηκε η μονοκατοικία κάνουν μια όμορφη αντίθεση με το λευκό των τοίχων και συνδέονται οπτικά άρτια με τις περίτεχνες γύψινες μπορντούρες των κάθετων επιφανειών, ενώ το μπαρ του εστιατορίου δημιουργήθηκε με την λογική που επιτάσσει το σύγχρονο design χρησιμοποιώντας ταιριαστά ξύλο και σίδερο για να ολοκληρωθεί με αυτόν τον τρόπο η σύνδεση νέου και παλιού. Οι τοίχοι στις σάλες του εστιατορίου, κοσμούνται από έργα της καλλιτέχνιδας Μαίρης Ρουσιώτη. Η προσέγγιση των έργων γίνεται έχοντας υπόψη δυο σημεία αναφοράς, τη "μοντέρνα φύση" και την έννοια του "τυχαίου". Από τη μια είναι το αστικό τοπίο, με τα διαφημιστικά μηνύματα, τα καταναλωτικά αγαθά, και από την άλλη το απρόβλεπτο, ο χρόνος, η φθορά και η αλλοίωση της ύλης. Σκοπός των έργων είναι, εικαστικά όλοι αυτοί οι παράγοντες μαζί να δημιουργούν έναν ενοποιημένο χώρο στον οποίο δρουν χρωματικές και σχηματικές δυνάμεις. Δημιουργήθηκαν το 2009-2010 και είναι μεικτές τεχνικές πάνω σε καμβά ή ξύλο.

Το Le Pavillon με μια ματιά
Chef-Patron: Jean Charles Métayer
Περιγραφή κουζίνας: Mediterranean Art Cuisine 
Οικοδεσπότες: Jean Charles Métayer, Άγγελος Κονταράτος
Διεύθυνση: Περικλέους 31, Χαλάνδρι 
Ωράριο: Τρίτη – Κυριακή 18:00 – 00:00
Δευτέρα: Κλειστά 
Κρατήσεις:  2106815774 
Web: https://lepavillon.gr/
Facebook: www.facebook.com/Le-Pavillon-Athens
Instagram: @le_pavillon_athens
Hashtag: #LePavillonAthens 


Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram. 

* Tidbit : a small piece of food
              : a small piece of news or interesting information


 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr

Ιούλιος 2018

>