September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Mf Blogs

#Tidbits *: We Have a Winner

#Tidbits *: We Have a Winner

Ο Νίκος Γινάργυρος είναι ο Έλληνας World Class Bartender 2021, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο μεγάλο παγκόσμιο τελικό τον Ιούλιο.

Ομολογουμένως τον τελευταίο ενάμιση πλέον σχεδόν χρόνο τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για την ανθούσα μέχρι πρότινος ελληνική bar σκηνή, αλλά εδώ που τα λέμε για ποια σκηνή δεν είναι δύσκολα. Γι’ αυτό ακριβώς και χαιρόμαστε τόσο πολύ όταν οι άνθρωποι και οι θεσμοί βρίσκουν τον τρόπο να συνεχίζουν το έργο τους, να κάνουν αυτό που αγαπούν και να μας κάνουν όλους λίγο πιο αισιόδοξους. Φέτος λοιπόν και για πρώτη χρονιά ever ο παγκόσμιος θεσμός World Class κατόρθωσε να γίνει εντελώς virtual και να συνεχίσει ακάθεκτος την πορεία του. Έτσι έχουμε και επίσημα τον Έλληνα World Class Bartender 2021, τον Νίκο Γινάργυρο!

WORLD CLASS


Πιο συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε προχθές με επιτυχία ο τελικός του World Class Greece για το 2021, ο οποίος πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σε virtual περιβάλλον. Δώδεκα ταλαντούχοι bartenders από όλη την Ελλάδα, τέσσερις απαιτητικές δοκιμασίες, τέσσερις διακεκριμένοι Έλληνες κριτές, εκλεκτά αποστάγματα, δημιουργικότητα, τεχνικές και αγωνία κατέκλυσαν το φετινό διαγωνιστικό σκέλος του παγκόσμιου αυτού θεσμού, ενώ οι φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Με τις τέσσερις δοκιμασίες για αυτή τη χρονιά, να είναι εμπνευσμένες από παγκόσμιες και εγχώριες τάσεις του κλάδου, νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Γινάργυρος, από τους Παξούς. O bartender, εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή και κατάφερε να ξεχωρίσει, με τις ιδιαίτερες προτάσεις σερβιρισμάτων, την δεξιότητά του και την γνώση του για τα αποστάγματα. Επόμενος σταθμός για τον Έλληνα νικητή, το World Class Global Finals 2021, όπου θα εκπροσωπήσει την χώρα μας τον προσεχή Ιούλιο. Οι κριτές του ελληνικού τελικού για αυτή τη χρονιά, ήταν η Ντένη Καλλιβωκά (Spirits & Drinks Editor και co- founder τους Diffords Guide Greece), ο Θάνος Φέσκος (Επικεφαλής σεφ του νέου γαστρονομικού εστιατορίου στο "Σταύρος Νιάρχος"), και ακόμα δύο πρόσωπα-έκπληξη, καθώς τα ονόματά τους ανακοινώθηκαν λίγες μόνο στιγμές πριν την αξιολόγηση της δοκιμασίας, οι Αριστοτέλης Παπαδόπουλος (World Class Global Bartender of the Year 2009) και Βασίλης Κυρίτσης (Έλληνας World Class Winner 2012 και co-founder του bar The Clumsies). Οι κριτές αξιολόγησαν το γευστικό προφίλ των σερβιρισμάτων, των τεχνικών, καθώς την ικανότητά των διαγωνιζομένων να παρουσιάζουν τα σερβιρίσματά τους προσφέροντας μια εξατομικευμένη εμπειρία. Πριν την ημέρα του τελικού που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, οι δώδεκα διαγωνιζόμενοι προετοίμασαν και έστειλαν τις παρασκευές τους σε συσκευασίες κενού αέρος, οι οποίες την ημέρα σερβιρίστηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες τους από τον "Avatar Bartender" Νίκο Σουρμπάτη και στην συνέχεια προσφέρθηκαν στην κριτική επιτροπή για δοκιμή


Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram. 

* Tidbit : a small piece of food
              : a small piece of news or interesting information


 

BEST OF NETWORK