September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Mf Blogs

#Tidbits *: 9 χρόνια Theory

#Tidbits *: 9 χρόνια Theory

To Theory κλείνει 9 χρόνια παρουσίας στην all day bar σκηνή και συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά να μας δίνει λόγους για να αποτελεί το αγαπημένο μας στέκι.

Έχουν περάσει πια 9 χρόνια (αχ, σαν χθες μου φαίνεται!) που το Theory άνοιξε τις πόρτες του στο Χαλάνδρι, εκεί στον μαγικό κρυμμένο κήπο που κάποτε εμείς (οι παλιοί Χαλανδραίοι) βρίσκαμε το Τζάκι. Το Theory με το γνωστό του πια μότο "not just a theory" έμελλε να αλλάξει τον τρόπο που βιώναμε το καφέ ή το ποτό μας στα all day bar, αφού έφερε κυριολεκτικά έναν άλλο αέρα όχι μόνο στη δική μας περιοχή, αλλά και γενικότερα στον τρόπο που αντιλαμβανόμασταν τα all day bars στην πόλη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που σήμερα, σχεδόν 10 χρόνια μετά, θεωρείται ένα από τα κλασσικότερα "στέκια" της Αθήνας. Σήμερα πια έχει ανεβάσει τον πήχη στο είδος του, αλλά δεν επαναπαύεται… απόδειξη πως πλέον το μενού του διάσημου σε όλους μας bar food του επιμελείται ο βραβευμένος με αστέρι Michelin -να θυμίσω- Αλέξανδρος Τσιοτίνης! 

Theory

Στα χρόνια αυτά πόσες φορές δεν έχουμε περάσει από τη γεμάτη μπάρα του, δεν έχουμε γίνει ένα με παρέες στο τεράστιο κεντρικό ξύλινο τραπέζι του, δεν έχουμε διασκεδάσει στον κατάμεστο κήπο του απολαμβάνοντας ποιοτικό καφέ, που μέχρι τότε δύσκολα έβρισκες στην περιοχή, πίνοντας κοκτέιλ από ανθρώπους που μετά ακολούθησαν λαμπρή πορεία στον χώρο της μπαρ σκηνής, και τρώγοντας επιτέλους κάτι διαφορετικό από "τοστ" και "κλαμπ", που μέχρι τότε ήταν το μόνο πράγμα που μπορούσες να βρεις στα ανάλογα μαγαζιά. 

Theory

Στα 9 αυτά χρόνια από εδώ, πίσω από αυτήν την μπάρα, γνωρίσαμε το Μανώλη Λυκιαρδόπουλο, τη Λορέττα Τόσκα, τον Αλέξανδρο Σιμωνίδη, τον Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου, τον Αντώνη Ματσαρίδη και τόσους ακόμη bartenders που έμελλε να σαρώσουν σε παγκόσμιους διαγωνισμούς (World Class και Bacardi Legacy, just to name a few!) και να γίνουν διάσημα ονόματα στην εγχώρια μπαρ σκηνή. 

Theory

Εδώ γνωρίσαμε το brunch ως μέρος του μενού ενός μπαρ και εδώ δοκιμάσαμε ποιοτικό και προσεγμένο bar food, που καμιά φορά αποτελούσε και το λόγο για να έρθουμε και να πέρνουμε σειρά σε πάγκους, μαξιλάρες και την κατάμεστη στοά. Τώρα φυσικά με τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη στην επιμέλεια τα πράγματα έχουν σοβαρέψει με τα Crispy Pancakes γεμιστά με τσένταρ, ham και μαρμελάδα μπέικον και τα Churros με scrambled eggs να έχουν εξελιχθεί σε σοβαρή εμμονή και τον Καγιανά σε πεϊνιρλί και την Breakfast pizza με αυγό μάτι να σε φέρνουν για πρωινό εδώ με κάθε πιθανή αφορμή. Εγώ προσωπικά θέλω να ευχηθώ και η επόμενη 10ετία να είναι εξίσου δημιουργική για τα παιδιά του Theory, που μετέτρεψαν την all day διασκέδασή μας από "θεωρία" σε "πράξη"!

Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram. 

* Tidbit : a small piece of food
              : a small piece of news or interesting information


 

BEST OF NETWORK