Ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης και η ομάδα του Ourse καταλαμβάνουν το Lazy Sunday Brunch του Athénée μέχρι τις 6 Μαρτίου.
Τα Lazy Sunday Brunch του Athénée έχουν σίγουρα εξελιχθεί στην πιο κομψή και αγαπημένη κυριακάτικη συνήθεια, ενώ η περιοδική συνεργασία με τους πιο καταξιωμένους pastry chefs, ώστε να συνοδεύουν τα λαχταριστά πιάτα του executive chef Νίκου Σκλήρα με τις γλυκιές δημιουργίες τους, ανεβάζουν ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον.

Τώρα λοιπόν η σκυτάλη περνά στον βραβευμένο pastry chef Σπύρο Πεδιαδιτάκη που μαζί με την ομάδα του Ourse, του γνωστού ζαχαροπλαστείου των Νοτίων Προαστίων, ανεβαίνει στο κέντρο της Αθήνας μέχρις τις 6 Μαρτίου. Οι γλυκές δημιουργίες του brunch menu του αθηναϊκού hot spot, θα περιλαμβάνουν κάποια από τα signature γλυκά του pastry chef, ανάμεσα στα οποία το Crunchy Apple – ένα εστιατορικό επιδόρπιο υψηλής γαστρονομίας που περιλαμβάνεται και στο νέο του βιβλίο Notebook: Pastries For Restaurants – όπως επίσης και γλυκά που φέρουν την υπογραφή του και έχουν ενταχθεί σε μενού διάσημων εστιατορίων.

Ανάμεσα στα είδη που θα μπορούν να απολαύσουν οι καλεσμένοι στο Athénée θα υπάρχουν και αγαπημένα γλυκά που θα βρει κανείς στις προθήκες του Ourse, μεταξύ των οποίων η τάρτα λεμόνι, η διάσημη St. Honore, το Paris-Aegina (την εκδοχή του Ourse στο κλασσικό Paris-Brest), οι σοκολάτες και τα σοκολατάκια. Όλα τα είδη που θα στολίσουν τον μπουφέ γλυκών του Athénée πρόκειται να προσφέρουν μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία στους καλεσμένους, που ξεκινά από την εντυπωσιακή εικόνα και καταλήγει στην πολυπλοκότητα στη γεύση και τις υφές. Τα χαρακτηριστικά, δηλαδή, που ο pastry chef Σπύρος Πεδιαδιτάκης γνωρίζει πολύ καλά, από την θητεία του στις κουζίνες σπουδαίων και βραβευμένων εστιατορίων σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram.
* Tidbit : a small piece of food
: a small piece of news or interesting information