September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Mf Blogs

#Tidbits *: Σαρακοστή στη Μεγάλη Βρεταννία

#Tidbits *: Σαρακοστή στη Μεγάλη Βρεταννία

Ειδικά για την Καθαρά Δευτέρα, αλλά και γενικότερα για τη Σαρακοστή, η Μεγάλη Βρεταννία μας επιφυλάσσει τις πιο γευστικές εκπλήξεις.

Με την Καθαρά Δευτέρα να βρίσκεται μία ανάσα μακριά, αλλά και την περίοδο της Σαρακοστής να ξεκινά, το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης έχουν ετοιμάσει πολλά και ενδιαφέροντα για όσους θέλουν να γευτούν νηστίσιμα πιάτα στο πιο κομψό περιβάλλον της πόλης. Όσον αφορά την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας λοιπόν ο ταλαντούχος σεφ και η ομάδα του επιμελούνται επί μίας από τις πιο γνωστές γαστρονομικές παραδόσεις της ελληνικής κληρονομιάς και μας παρουσιάζουν ένα αυθεντικό μενού για το Τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

Μεγάλη Βρεταννία

Στο εστιατόριο GB Roof Garden παρέα με φίλους και συγγενείς θα απολαύσουμε τη μαγευτική θέα στην Ακρόπολη και να γευτούμε μία συλλογή από νηστίσιμα παραδοσιακά πιάτα, όπως ταραμοσαλάτα, φάβα Σαντορίνης, χταπόδι ξιδάτο, γαρίδες και καλαμάρι στη σχάρα, σουπιές με σπανάκι, καθώς και κριθαράκι  με θαλασσινά. Φυσικά από το μενού δε λείπει η φρεσκοψημμένη παραδοσιακή λαγάνα και ποικιλία από ελληνικές ελιές και χαλβά. Ας κρατήσουμε κατά νου πως και για όλη την περίοδο της Σαρακοστής το εστιατόριο θα σερβίρει καθημερινά νηστίσιμα πιάτα ημέρας. 

Μεγάλη Βρεταννία

Παράλληλα στο ατμοσφαιρικό Winter Garden θα βρούμε τα Lenten Delights. To πιο κοσμοπολίτικο lounge της πόλης, το Winter Garden City Lounge, υποδέχεται τη Σαρακοστή και μας καλωσορίζει με παραδοσιακά νηστίσιμα γλυκά από την ταλαντούχα ομάδα του ζαχαροπλαστείου του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.  Έτσι απολαμβάνουμε νηστίσιμους παραδοσιακούς λουκουμάδες με διάφορες επιλογές συνοδευτικών και δυο είδη χαλβά - από ταχίνι και σιμιγδαλένιο - σε συνδυασμό με το απογευματινό μας ρόφημα ή ποτήρι γλυκό κρασί.

Μεγάλη Βρεταννία

Όμως οι "σαρακοστιανές" εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, αφού η αγαπημένη κακαβιά επιστρέφει στο GB Roof Garden. Ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης ετοιμάζει και φέτος την καθιερωμένη σούπα Κακαβιά στο GB Roof Garden του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.  Χρησιμοποιώντας μόνο ψάρια και θαλασσινά ημέρας και φρέσκα εγχώρια λαχανικά, η εξαιρετική αυτή σούπα σερβίρεται σε ειδικό πορσελάνινο σκεύος και συνοδεύεται με τραγανό προζυμένιο ψωμί και αγνό λαδολέμονο.  Βελούδινη, ζεστή και νοσταλγική, η Κακαβιά κρύβει μέσα της την ελληνική παράδοση και σερβίρεται καθημερινά από 1η Μαρτίου έως 17 Απριλίου. 

Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram. 

* Tidbit : a small piece of food
              : a small piece of news or interesting information


 

BEST OF NETWORK