Ο καταξιωμένος sommelier Γιώργος Λούκας αναλαμβάνει την ευθύνη των οινικών επιλογών στο Le Pavillon Athens.
Ο γνωστός Έλληνας Sommelier Γιώργος Λούκας, ιδρυτής της Genius in Gastronomy, που ασχολείται με την εκπαίδευση και το consulting γύρω από το κρασί, τη μπύρα και τα αποστάγματα, θα είναι πλέον ο υπεύθυνος της επιμέλειας της λίστας κρασιών του πανέμορφου Le Pavillon Athens στο Χαλάνδρι. Προκειμένου να εγκαινιάσουν αυτή τη νέα συναρπαστική συνεργασία, ο βραβευμένος σεφ Jean-Charles Metayer, σεφ και συνιδιοκτήτης του εστιατορίου, και ο Γιώργος Λούκας ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα ξεχωριστό δείπνο με ιδιαίτερο wine pairing, αυτήν τη Δευτέρα 14 Μαρτίου.

Wine Dinner
Αστακός με μαγιονέζα αρωματισμένος με σπιρουλίνα
Χτένια με ζελέ παντζαριού
Tηγανιτό brioche με σαλάτα χταποδιού
Bereche et Fils Brut Reserve
Μανιτάρια και τρούφες σε υφές
Ossian- Verdling Trocken 2019
Ζεστό foie-gras με ποταμίσιες καραβίδες με consommé αρωματισμένο με miso
Le Savagnin de Bruno Bienaimé 2019
Ψητό καλκάνι με βούτυρο καβουρδισμένου φουντουκιού
Λευκά σπαράγγια και ‘καμένο’ grapefruit
Ramey Platt Vineyard Chardonnay 2014
Πάπια μαύρου πιπεριού
Σελινόριζα mille-feuille αρωματισμένη με φρούτα του δάσους
Craggy Range Te Muna Road Vineyard Pinot Noir 2017
Pre-Dessert
Μαρέγκα με Namelaka λευκής σοκολάτας
Ταρτάρ αποξηραμένων και φρέσκων φρούτων
NIGL, EISWEIN GRUNER VELTLINER 2018
Τρούφα σοκολάτας αρωματισμένη με κανέλα
‘Pate de Fruits’ λεμονιού
Μαντλέν με μέλι ακακίας
Κρατήσεις: 2106815774
Τιμή μενού: 150€ κατ΄άτομο
Περικλέους 31, Χαλάνδρι
Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram.
* Tidbit : a small piece of food
: a small piece of news or interesting information