September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Mf Blogs

#Tidbits *: O Γιάννης Λουκάκος στην Πάρο!

#Tidbits *: O Γιάννης Λουκάκος στην Πάρο!

To Deck Bar - Restaurant στη Νάουσα της Πάρου υποδέχεται τη νέα σεζόν με τον διάσημο σεφ Γιάννη Λουκάκο στο τιμόνι.

Οι γαστρονομικές αφίξεις στις Κυκλάδες δίνουν και παίρνουν λίγο πριν το επίσημο πλέον άνοιγμα της σεζόν και αυτή τη φορά τα νέα μας έρχονται από την όμορφη Πάρο. Σε προνομιακό σημείο της Πάρου και με τη θέα του κόλπου της γραφικής Νάουσας να ανοίγεται μπροστά του, δεσπόζει το Deck Bar - Restaurant. Το ιστορικό κτήριο του "Ξενία" ανακαινίστηκε πλήρως, και μεταμορφώθηκε σε έναν σύγχρονο χώρο υψηλής αισθητικής και λιτού design, αναδεικνύοντας τα μοναδικά πολιτισμικά στοιχεία της Πάρου και των Κυκλάδων.

deck

Στο Deck Bar - Restaurant ο επισκέπτης βιώνει μια πολυδιάστατη εμπειρία μέσα από την αλληλεπίδραση των αισθήσεων: το εκτυφλωτικό κυκλαδίτικο φως, συνδυάζεται με το αιγαιοπελαγίτικο περιβάλλον και την πέτρα, και όλο αυτό απογειώνεται από την δημιουργική, γαστρονομική προσέγγιση του σεφ Γιάννη Λουκάκου, ο οποίος επιμελείται το μενού. Ο καινοτόμος, ευφάνταστος τρόπος που ο σεφ προσεγγίζει την μαγειρική, μεταφράζεται σε γευστικά και φινετσάτα πιάτα με κοσμοπολίτικη αντίληψη, που ενσωματώνουν δημιουργικά την παράδοση της κυκλαδίτικης και μεσογειακής κουζίνας. Έτσι, παράλληλα με την πλούσια λίστα κρασιών εμπλουτισμένη με  ελληνικές και διεθνής ετικέτες, η όλη γευστική εμπειρία μετατρέπεται σε συναισθητικό βίωμα. 

deck

Must πιάτα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσει κανείς είναι το λαβράκι carpaccio με αχινό, αρωματικό λαδολέμονο με yuzu, ταραμοσαλάτα και ντομάτες confit, ενώ εντυπωσιάζουν τα χτένια au gratin με κρούστα φουντουκιού, κάρι, κυκλαδίτικη λούζα και αφράτο αυγολέμονο. Από τα κυρίως δεν πρέπει κανείς να παραλείψει την σφυρίδα fricassee με καλοκαιρινά χόρτα, μυρωδικά και αυγολέμονο αρωματισμένο με λάιμ, ενώ τους φίλους του κρέατος δεν θα τους αφήσει ασυγκίνητους το αρνίσιο παϊδάκι γαλλικής κοπής, καπονάτα με μελιτζάνες, τραγανή πατάτα και πέστο από φυστίκι Αιγίνης.

deck


Παράλληλα, στο Bar του Deck, μέσα από την λίστα με τα signature και classic cocktails, θα εξελίσσεται καθημερινά μια απολαυστική εμπειρία με πρωταγωνιστή το ποτό. H ανάμιξη των γεύσεων και των αρωμάτων των ευφάνταστων cocktails, θα συνοδεύεται αρμονικά από δημιουργικά πιάτα σε ένα απολαυστικό pairing, ενώ σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα φροντισμένη μουσική, θα δημιουργούν αξέχαστες αναμνήσεις στους καλεσμένους. Το Deck Bar – Restaurant ανοίγει τις πόρτες του για την φετινή σεζόν την Παρασκευή 15 Απριλίου, ενώ έχει ετοιμάσει ένα ειδικό μενού για τις ημέρες του Πάσχα. Βρίσκεται στην παραλία Πιπέρι, τηλ.  +30 6986515817


Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram. 

* Tidbit : a small piece of food
              : a small piece of news or interesting information

BEST OF NETWORK