Wedding season
Το έχουμε πει πως φέτος οι γαστρονομικές εξελίξεις στη χώρα μας τρέχουν και εντυπωσιάζουν, καθώς οι δημιουργικές συνεργασίες και τα νέα openings δεν σταματούν να ανακοινώνονται. Αυτή τη φορά τα νέα έρχονται από τη Χαλκιδική και το ονειρεμένο σκηνικό του Sani Resort, όπου η σεζόν ξεκινά -εκτός της επιστροφής του Sani Gourmet (διάβασε εδώ!)- και με μία σημαντική 2άστερη άφιξη.

Το εστιατόριο Over Water στο Sani Asterias, καλωσορίζει τη Stephanie Le Quellec, Executive Chef του εστιατορίου La Scène στη γνωστή Avenue Matignon, στο Παρίσι, δημιουργώντας ένα πολλά υποσχόμενο μενού υψηλής γαστρονομίας. H δυναμική Παριζιάνα σεφ με την εντυπωσιακή καριέρα έρχεται να ανανεώσει τη γαστρονομική σκηνή στο Sani Resort μέσα από την εκλεπτυσμένη κουζίνα της, παρουσιάζοντας signature dishes ως επικεφαλής του εστιατορίου Over Water στο Sani Asterias, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μαγευτική γευστική εμπειρία. Το εστιατόριο Over Water, με μια χαρακτηριστική μεσογειακή και γαλλική επιρροή, τέλεια συνδυασμένη με μια σειρά από εκλεκτά κρασιά από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, υπόσχεται να ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους! Μιλώντας για τη συνεργασία της με το Sani Resort, η Chef Stephanie Le Quellec δηλώνει: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκομαι στην Ελλάδα και στον πανέμορφο χώρο του Sani Resort, παρουσιάζοντας στους επισκέπτες τις αγαπημένες μου γεύσεις στην εξαιρετική ατμόσφαιρα και το μοναδικό περιβάλλον του εστιατορίου Over Water. Σας περιμένω όλους!".

Λίγα λόγια για τη Stephanie Le Quellec
Στην αρχή της καριέρας της η Le Quellec, εργάστηκε σε εμβληματικά εστιατόρια της Γαλλικής πρωτεύουσας και συνέχισε στο πεντάστερο ξενοδοχείο Four Seasons Terre Blanche, στη Νότια Γαλλία, όπου κι έγινε Executive Chef, καθώς και το 2013 στο εστιατόριο La Scène του πεντάστερου ξενοδοχείου Prince de Galles, όπου εργάστηκε ως head chef. Εκεί, το 2014 και το 2019, έλαβε δύο αστέρια Michelin, ούσα έως σήμερα η μόνη γυναίκα σεφ στη Γαλλία που κατέχει αυτή τη διάκριση. Το 2019 μετέφερε το εστιατόριο La Scène από το ξενοδοχείο Prince de Galles στη γνωστή Avenue Matignon στο Παρίσι, δημιουργώντας ευφάνταστα αλλά προσιτά εποχιακά μενού, χρησιμοποιώντας προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Σε λιγότερο από τέσσερις μήνες, το πάθος της ίδιας και η αφοσίωση της ομάδας της επιβραβεύθηκαν με δύο επιπλέον αστέρια Michelin, γεγονός που αποτελεί μοναδικό επίτευγμα στον χώρο. Το εστιατόριό της έγινε πρόσφατα μέλος του "Les Grandes Tables du Monde", μιας ένωσης με τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο.
Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram.
* Tidbit : a small piece of food
: a small piece of news or interesting information
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr