September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Mf Blogs

#Tidbits *: Γευστική συνάντηση κορυφής στην Τήνο!

#Tidbits *: Γευστική συνάντηση κορυφής στην Τήνο!

Το Thama του Δημήτρη Κατριβέση στην Τήνο θα φιλοξενήσει φέτος το διάσημο Chefs Dinner, αναδεικνύοντας την ελληνική γαστρονομία σε όλο τον κόσμο.

Σπουδαία νέα μας έρχονται από την πανέμορφη Τήνο, αφού μόλις μάθαμε πως εκεί θα πραγματοποιηθεί φέτος το Chefs Dinner. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 28 Μαΐου στο εστιατόριο THAMA, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), ο Δημήτρης Κατριβέσης θα υποδεχτεί 5 World Class Chefs, βραβευμένους με αστέρι Michelin, σε ένα  γαστρονομικό γεγονός, μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα που αναδεικνύεται σε θεσμό προώθησης της Ελληνικής κουζίνας και της τοπικής γαστρονομίας, διεθνώς. Ένα μενού επτά (7) γαστρονομικών προτάσεων, στο οποίο κάθε βραβευμένος Chef αξιοποιεί ελληνικές πρώτες ύλες και τουλάχιστον ένα τηνιακό υλικό, θα περιμένει όσους βρεθούν στο Chefs Dinner εκείνη τη βραδιά, χαρίζοντας μία ξεχωριστή εμπειρία! Αποτίνοντας  φόρο τιμής στην ελληνική γη και στη νησιωτική ποικιλομορφία, οι 5 World Class Chefs ~ Lucía Freitas Rodriguez, Tim Golsteijn, Cristian Herrgesell, Miles Watson και David Gil Rovira, μαζί με τον chef Δημήτρη Κατριβέση ~ θα δημιουργήσουν πιάτα εμπνευσμένα από Ελληνικά προϊόντα, τα οποία παντρεύονται με τάσεις της διεθνής κουζίνας. 

thama

Λίγα λόγια για τους σεφ

Lucía Freitas Rodriguez // Restaurante A Tafona.
Προερχόμενη από την Ισπανία, η chef Freitas μέσα σε τρεις μόλις μήνες βραβεύτηκε με 1 αστέρι Michelin για το δημιουργικό μενού του εστιατορίου "A Tafona”.
 
Tim Golsteijn // Restaurant Bougainville. 
Με έδρα την Ολλανδία, ο chef Golsteijn έχει βραβευτεί με 1 αστέρι Michelin από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του εστιατορίου "Bougainville”.
 
Christian Herrgesell // Restaurant Tim Raue. 
Ως επικεφαλής chef και concept creator του εστιατορίου "Tim Raue” στο Βερολίνο της Γερμανίας, ο chef Herrgesell έχει βραβευτεί με 2 αστέρια Michelin.
 
Miles Watson // Pure Berlin 
Με βάση τη Νέα Ζηλανδία, ο chef Watson είναι εμπνευστής της δημιουργικής ομάδας του εστιατορίου "Pure Berlin”.

David Gil Rovira // I+Desserts 
Με έδρα την Ισπανία, o chef  Gil Rovira είναι επικεφαλής pastry chef στην ομάδα elBarri του Ferrán Adriá, επιβλέποντας μεταξύ άλλων τα 4 βραβευμένα, με 1 αστέρι Michelin το κάθε ένα, εστιατόρια "Tickets”, "Hoja Santa”, "Pakta” και "Enigma”.
 
Το γαστρονομικό event θα λάβει χώρα στο εστιατόριο ΤΗΑΜΑ. Τοποθετημένο στο λιμάνι της Τήνου, με πανοραμική θέα στο πανέμορφο Αιγαίο, αποτελεί τον ιδανικό χώρο για τη φιλοξενία αυτού του υψηλού επιπέδου γαστρονομικού γεγονότος. Ένα εστιατόριο που εμπνέεται από τις ιδιαίτερες γεύσεις και τη γεμάτη ζωή τοπική αγορά της Τήνου, τιμά τις ελληνικές γεύσεις και παραδόσεις.

Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram. 

* Tidbit : a small piece of food
              : a small piece of news or interesting information

BEST OF NETWORK