September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Mf Blogs

#Tidbits *: Νέος σεφ στην κουζίνα του GB Roof Garden

#Tidbits *: Νέος σεφ στην κουζίνα του GB Roof Garden

Το εμβληματικό εστιατόριο GB Roof Garden υποδέχεται το καλοκαίρι με τη μαγική του θέα και νέο Chef de Cuisine το Νίκο Λιόκα.

Ίσως ένα από τα πλέον εμβληματικά εστιατόρια της Αθήνας, το GB Roof Garden στο rooftop της Μεγάλης Βρεταννίας, προσφέρει την Ακρόπολη στο πιάτο μας και συνάμα ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι υψηλών αξιώσεων για κάθε λάτρη των ελληνικών γεύσεων στην πιο εκλεπτυσμένη τους εκδοχή. Το πανέμορφο GB Roof Garden λοιπόν και ο αγαπημένος όλων μας Executive Chef Αστέριος Κουστούδης έχουν εξαιρετικά ενδιαφέροντα νέα να μοιραστούν μαζί μας, αφού μόλις ανακοίνωσαν τον νέο τους Chef de Cuisine, τον καταξιωμένο σεφ Νίκο Λιόκα.  

 

GB Roof Garden

Ο διακεκριμένος Chef De Cuisine Νίκος Λιόκας, με πηγαία αγάπη και πάθος για τη μαγειρική, ξεκίνησε την καριέρα του με δυνατές συνεργασίες σε δημοφιλή εστιατόρια του Λονδίνου, όπως το Fera at Claridge’s, το Davies and Brook by Daniel Hamm και το Hide, όπου απέκτησε πολυετή εμπειρία και γνώσεις. Με γαστρονομικές επιρροές από τη μεσογειακή κουζίνα αναλαμβάνει τα ηνία της κουζίνας του GB Roof Garden σχεδιάζοντας ένα "fine comfort" μενού με μια ευρεία παλέτα γνήσιων γεύσεων και κάθε πιάτο που δημιουργεί είναι ένα νοσταλγικό γευστικό ταξίδι. 

GB Roof Garden

Τα πιάτα του ανανεωμένου καλοκαιρινού μενού αναδεικνύουν με δημιουργικό τρόπο την εντοπιότητα και την εποχικότητα των πρώτων υλών, αρχές που χαρακτηρίζουν τη φιλοσοφία του εστιατορίου. Αναδύουν ένταση και βαθιά νοστιμιά και ετοιμάζονται με φρέσκα υλικά εποχής με έμφαση στα βιολογικά εγχώρια προϊόντα μικρών παραγωγών, τα οποία φέρουν χαρακτηριστική ένδειξη ή αναφορά του τόπου προέλευσης επάνω στην κάρτα του μενού. Αξίζει πραγματικά να δοκιμάσετε το ταρτάρ από λαβράκι, την τσακώνικη μελιτζάνα με γλάσο ντομάτας, το χειροποίητο ραβιόλι γεμιστό με μανούρι Βλάστης και το τραγανό προζυμένιο ψωμί, την ψητή σφυρίδα με αγκινάρες μαγειρεμένες σε κρασί αλλά και το σιγομαγειρεμένο αρνίσιο μπούτι.   Όσο για τον γλυκό επίλογο, ο νέος ενθουσιώδης Pastry Chef Αλέξανδρος Κούφας επιμελείται τις φίνες δημιουργίες του βραβευμένου Γάλλου Pastry Chef Arnaud Larher και παράλληλα σχεδιάζει τα δικά του εμπνευσμένα επιδόρπια που συνοδεύουν το μενού γευσιγνωσίας του εστιατορίου. Για τους λάτρεις του κρασιού, ο Head Sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης υπογράφει την εξαιρετική λίστα κρασιών των δυο εστιατορίων και συνθέτει τους οινικούς συνδυασμούς. Ένα γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά γεμάτο γεύσεις, χρώματα και αρώματα από τους θησαυρούς της ελληνικής γης και θάλασσας με στόχο να προσφέρει αυθεντικότητα στις αναμνήσεις των επισκεπτών στην καρδιά της ιστορικότερης πρωτεύουσας της Ευρώπης. 


www.gbroofgarden.gr/


Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram. 

* Tidbit : a small piece of food
              : a small piece of news or interesting information


 

BEST OF NETWORK