Fall/Winter trends
Το φημισμένο brunch του Beefbar Athens, που αποτελεί πλέον θεσμό αλλά και σημείο συνάντησης για πολλούς influencers, food enthusiasts και πιστούς φίλους του Beefbar, επέστρεψε στη ζωή μας από την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, συστήνοντας ένα ανανεωμένο μενού γεμάτο αντιθέσεις, νέες προτάσεις και ατρόμητους συνδυασμούς υλικών. Ξεκινώντας από το πρωί, στις 11.30, και μέχρι νωρίς το απόγευμα, το Beefbar Athens υποδέχεται τους καλεσμένους σε μια ξεχωριστή εμπειρία, όπου η κλασική έννοια του brunch λαμβάνει μια νέα, lifestyle διάσταση.

Οι comfort επιλογές, που αποτελούν σημείο αναφοράς ενός Κυριακάτικου brunch, συνδυάζονται με το μοναδικό Beefbar twist και υπόσχονται να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Τα signature dishes του Beefy Brunch, όπως τα fish & chips bao buns μένουν σταθερά στο μενού, ενώ τα πιάτα με πρωταγωνιστές τα αυγά σε διάφορες παραλλαγές τους, παίρνουν άλλη διάσταση, συνδυαζόμενα, κατά βούληση, με χαβιάρι ή τρούφα.

Το Weekend Roast παραμένει, και αποτελεί την ευχάριστη ανατροπή στο ανανεωμένο brunch μενού, με διαφορετική επιλογή κρέατος κάθε εβδομάδα.
Μια ακόμα νέα προσθήκη που θα κλέψει τις εντυπώσεις είναι τα αρτοσκευάσματα και κέικ, με ένα μπουφέ πλούσιο σε viennoiseries, προσδίδοντας ένα elegant ύφος στο meat oriented μενού. Έτσι, μια φορά δεν είναι αρκετή για να ζήσετε τo απόλυτο brunch experience στο Beefbar Athens, καθώς το νέο μενού θα σας κάνει να θέλετε να το επισκεφτείτε ξανά και ξανά.

Οι φανατικοί του brunching γνωρίζουν πως τα cocktails δεν γίνεται να απουσιάζουν από ένα brunch που τιμά τις παραδόσεις. Για αυτό, το Beefbar παρουσιάζει ένα ξεχωριστό Bloody Mary Station, με το κλασικό cocktail σε funky εκδοχές του, όπως το "ελληνικό" bloody mary με τσίπουρο αλλά και το "ιαπωνικό", με ginger και edamame. Ένα ποτήρι σαμπάνιας, τα μοναδικά live και DJ sets που θα φιλοξενούνται κάθε Κυριακή και η απαράμιλλη θέα στο Σαρωνικό, αποτελούν το πιο ειδυλλιακό σκηνικό για να βιώσετε ένα ταξίδι γεύσεων και να μυηθείτε στην απόλυτη brunch εμπειρία του Beefbar Athens.
Από την Κυριακή 2 Οκτωβρίου: Κάθε Κυριακή, από τις 11.30 (με δυνατότητα τελευταίας κράτησης στις 15:45)
Από το Νοέμβριο: Κάθε Σάββατο & Κυριακή από τις 11.30 (με δυνατότητα τελευταίας κράτησης στις 15:45)
Info: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace) Βουλιαγμένη, Αθήνα, Τηλέφωνο: +30 210 96 70 700, www.beefbar.com
Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram.
* Tidbit : a small piece of food
: a small piece of news or interesting information
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr