Fall/Winter trends
Είναι αλήθεια πως η μεξικανική κουζίνα βρίσκεται πολύ στα πάνω της με την πόλη μας να μετρά αρκετές νέες αφίξεις αυτού του στυλ, και εγώ θα το πω πως πάρα πολύ χαίρομαι, γιατί αν με ρωτάς τίποτα δεν συγκρίνεται με μία παγωμένη μαργαρίτα και ένα καλοφτιαγμένο τάκος για να σου φτιάξει τη διάθεση. Μία τέτοια νέα άφιξη επισκέφθηκα πρόσφατα, ο λόγος για το Dirty Sanchez στο Νέο Ψυχικό όπου η πολύχρωμη διακόσμηση, τα Latin vibes, οι ωραίες μουσικές και η γενικότερη ατμόσφαιρα σε προδιαθέτουν εξαιρετικά ευχάριστα για ένα fun night out με ωραία παρέα και -γιατί όχι;- ίσως και χορό!

Ο χώρος λοιπόν είναι πολύ μεγάλος και ιδιαίτερα ευχάριστος, ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί όλα τα κατάλληλα μέσα για να ταξιδέψεις, έστω και νοερά στη λατινική Αμερική, με skulls, κάκτους και μαντόνες να βρίσκονται σε περίοπτη θέση σε κάθε γωνιά. Την -πολύ χορταστική είναι η αλήθεια- κάρτα του φαγητού επιμελείται ο Σπύρος Μαυροειδής, γνωστός και αγαπημένος από το Nikkei και το Coyoacan μεταξύ αλλων, και μέσα θα βρεις τόσο κλασσικά μεξικανικά πιάτα with a twist όσο και νέες δημιουργίες, πάντα σε κλίμα Viva Mexico! Εξαιρετικά και τα cocktails και πάλι στην ίδια λογική με την κάρτα να έχει σχεδιαστεί από τον πολλάκις βραβευμένο Μανώλη Λυκιαρδόπουλο.

Πάμε τώρα στο προκείμενο! Εδώ θα έρθεις για το φαγητό, για το ποτό, αλλά και για τα live, αφού κάθε Κυριακή ο Ηλίας Μπόγδανος, εκ των ιδιοκτητών του "Dirty Sanchez”, θα δίνει το μουσικό τόνο ανεβαίνοντας στην σκηνή στις 21:30μμ. Κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο την μουσική επιμελείται ένα live Spanish latin duo που μαζί με τον DJ αναλαμβάνουν να μας ξεσηκώσουν, ενώ κάθε Πέμπτη it’s party time σε συνεργασία με το "Coyoacan”. Φαίνεται πως έχουμε μπροστά μας ένα νέο πάρτι destination στο Ψυχικό λοιπόν.

Στο φαγητό τώρα, όπως πάντα δοκιμάσαμε πολλά και διάφορα, και θα σου πω να μη χάσεις τα Nachos με το ολόφρεσκο και όσο χρειάζεται ξινούλι Guacamole, εντάξει κλασσικό, αλλά τέλειο. Επίσης πολύ καλό το εικονιζόμενο Pulpo Aquachille με χταπόδι και καμένο αβοκάντο.

Σωστά spicy και η Tostada de Camaron με γαρίδα, αβοκάντο, lime και chilli, που εύκολα θα έπαιρνα και για κυρίως.

Και απόλυτο must-try τα Chimichagas με τέλεια τραγανή τορτίγια (που δεν σου βγάζει λάδι), κοτόπουλο, πιπεριές, tsipotle και sour cream. Εννοείται πως θα κλείσεις με φανταστικά Churros με σος σοκολάτα, φράουλα και φυσικά dulce de leche, γιατί μεξικάνικο χωρίς Churros ως γνωστόν δεν γίνεται!
Info: Ολυμπιονικών 310 - Νέο Ψυχικό
Τηλ.: 2106755345
Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram.
* Tidbit : a small piece of food
: a small piece of news or interesting information
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr