Αγνό παρθένο βάλσαμο από τους υπεραιωνόβιους ελαιώνες της κερκυραϊκής γης.
Πήρε το όνομά του από τον κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια και μετράει μια πλούσια ιστορία ενός αιώνα. Είναι το πολύτιμο ελαιόλαδο The Governor, που παράγεται στην Olive Fabrica από την οικογένεια Δαφνή. Το φρέσκο άρωμα, το κρυστάλλινο χρώμα, η πλούσια υφή και η αρμονική επίγευση το κατατάσσουν στα πιο ακριβά ελαιόλαδα του κόσμου και, όπως τα πολύτιμα αρώματα, κρύβεται σε μικρές πολυτελείς συσκευασίες. Παράγεται από αιωνόβιες ελιές της ποικιλίας Λιανολιά και έχει ευεργετικές ιδιότητες λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε πολυφαινόλες, που του προσδίδουν και φαρμακευτικό προφίλ, ενώ έχει κερδίσει πολλά σημαντικά βραβεία.

Αν θέλεις να μυηθείς στον κόσμο του ελαιολάδου, η οικογένεια Δαφνή οργανώνει επισκέψεις στους ελαιώνες, στη μονάδα παραγωγής, στο οικογενειακό μουσείο με τα σπάνια κειμήλια και στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες γευσιγνωσίας ελαιολάδου.

INFO:
The Governor’s Olive Mill, Άγιος Ματθαίος, Κέρκυρα, τηλ.: 26610 75701, thegovernor.gr, corfuolivetours.com, info@corfuolivetours.com