Γαλλική φινέτσα και τοπικά προϊόντα εν τη ενώσει.
Ο Henri Guibert, με προϋπηρεσία σε Michelin-starred εστιατόρια στη Γαλλία, μετέτρεψε ένα νεοκλασικό αρχοντικό του 19ου αιώνα σε ένα εστιατόριο που συνδυάζει την κορυφαία τοπική παραγωγή της Πάρου με τις τεχνικές των βραβευμένων γαλλικών εστιατορίων, δημιουργώντας μια εκλεπτυσμένη μεσογειακή κουζίνα υψηλών αξιώσεων.

Στο rooftop με την υπέροχη θέα στα σοκάκια της Παροικιάς θα γευτούμε το διάσημο ριζότο με ελληνική τρούφα και νιφάδες παλαιωμένης παρμεζάνας, αλλά και τη μους σοκολάτας Grand Crus Valrhona 70% Guanaja με καρπάτσιο φράουλα και μαλλί της γριάς, που γίνεται "prebooked" τηλεφωνικά από τους πελάτες που δε θέλουν να ρισκάρουν την πιθανότητα να χάσουν αυτή την απόλαυση.
Info: Ιατρού Πατέλη 1, Αγία Τριάδα, Παροικιά, Πάρος, τηλ.: +30 22840 24407, henrigparos.com