Η DSQUARED2 επιβεβαιώνει τη σχέση της με την Ελλάδα μέσα από μια ξεχωριστή βραδιά μόδας.
Η μόδα έχει τη δύναμη να φέρνει κοντά ανθρώπους, ιδέες και δημιουργικές κοινότητες. Και αυτό ακριβώς κατάφερε να κάνει η DSQUARED2 σε μια ξεχωριστή βραδιά που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Eponymo Glyfada, συγκεντρώνοντας μερικά από τα πιο γνωστά πρόσωπα της ελληνικής fashion σκηνής.
Με φόντο το κοσμοπολίτικο περιβάλλον της Αθηναϊκής Ριβιέρας, ο καναδικός οίκος διοργάνωσε ένα αποκλειστικό event αφιερωμένο στη μόδα, τη σύγχρονη αισθητική και το χαρακτηριστικό δημιουργικό DNA που τον έχει καθιερώσει διεθνώς.

Οι Dean και Dan Caten στην Αθήνα
Στο επίκεντρο της βραδιάς βρέθηκαν φυσικά οι ιδρυτές της DSQUARED2, Dean και Dan Caten, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Αθήνα για να υποδεχθούν προσωπικά τους καλεσμένους. Μαζί τους, οι Λία Παγώνη και Φωτειάνα Παγώνη υποδέχθηκαν εκπροσώπους των media, επαγγελματίες του χώρου της μόδας, fashion influencers, επιχειρηματίες και φίλους του brand.
Η παρουσία των δημιουργών του οίκου έδωσε έναν ιδιαίτερα προσωπικό χαρακτήρα στην εκδήλωση, επιβεβαιώνοντας τη σημασία που αποδίδει η DSQUARED2 στην ελληνική αγορά και στο κοινό που ακολουθεί σταθερά την πορεία της.

Μια βραδιά αφιερωμένη στο σύμπαν της DSQUARED2
Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα συλλογή του οίκου και να ανακαλύψουν τα στοιχεία που συνεχίζουν να διαμορφώνουν τη σύγχρονη ταυτότητα της DSQUARED2: δυναμικές σιλουέτες, τολμηρές αναφορές, urban επιρροές και μια αβίαστη αίσθηση πολυτέλειας.

Το fashion experience πλαισιώθηκε από signature cocktails της Cincoro, ενώ η ζωντανή μουσική του The Gosha δημιούργησε το ιδανικό σκηνικό για μια βραδιά που συνδύασε μόδα, ψυχαγωγία και networking.

Η ατμόσφαιρα κινήθηκε ανάμεσα στην κοσμοπολίτικη ενέργεια που χαρακτηρίζει τον οίκο και τη χαλαρή καλοκαιρινή διάθεση της Αθήνας, προσφέροντας στους καλεσμένους μια ολοκληρωμένη εμπειρία που ξεπερνούσε τα όρια μιας κλασικής παρουσίασης συλλογής.

Το Eponymo Glyfada στο επίκεντρο της fashion σκηνής
Για μία ακόμη φορά, το Eponymo Glyfada επιβεβαίωσε τον ρόλο του ως ένας από τους σημαντικότερους προορισμούς πολυτελούς μόδας στην Ελλάδα. Ο χώρος μεταμορφώθηκε σε σημείο συνάντησης της ελληνικής fashion κοινότητας, φιλοξενώντας μια εκδήλωση που συγκέντρωσε δημιουργικούς ανθρώπους με κοινό ενδιαφέρον για το στιλ και τις νέες τάσεις.
Περισσότερο από ένα fashion event, η βραδιά της DSQUARED2 λειτούργησε ως μια γιορτή της δημιουργικότητας και της σύγχρονης μόδας. Μια υπενθύμιση ότι τα μεγάλα brands δεν χτίζουν μόνο συλλογές, αλλά και κοινότητες που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την έκφραση, την καινοτομία και το προσωπικό στιλ.
ΛΙΑ ΠΑΓΩΝΗ, DEAN CATEN, DAN CATEN, ΦΩΤΕΙΑΝΑ ΠΑΓΩΝΗ
ΦΩΤΕΙΑΝΑ ΠΑΓΩΝΗ, DAN CATEN, ΛΙΑ ΠΑΓΩΝΗ, DEAN CATEN
DAN CATEN, ΕΒΕΛΥΝ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ, DEAN CATEN
DAN CATEN, MARY VITINAROS, DEAN CATEN
ΛΙΑ ΠΑΓΩΝΗ, ΦΩΤΕΙΑΝΑ ΠΑΓΩΝΗ
TEN, ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ, DEAN CATEN
DAN CATEN, JOSEPHINE WENDEL, DEAN CATEN
DAN CATEN, ΜΙΧΑΛΗΣ STAVENTO, DEAN CATEN
DAN CATEN, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, DEAN CATEN
DAN CATEN, ΝΑΥΣΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, DEAN CATEN