9 χρόνια μετά τη μεγάλη καμπάνια κατά του καρκίνου του δέρματος "Protect the Skin You’re In", συνεργάζονται ξανά για καλό σκοπό!
Το 2008 η Naomi Campbell πόζαρε για την καμπάνια του Marc Jacobs, κατά του καρκίνου του δέρματος με τίτλο "Protect the Skin You’re In”. Σήμερα, το supermodel και ο σχεδιαστής συνεργάζονται ξανά για καλό σκοπό, αυτή τη φορά σχεδιάζοντας ένα t-shirt κατά του AIDS.
Η ιδέα ήταν μάλιστα της ίδιας της Naomi, η οποία έπειτα από ένα περσινό event των Ηνωμένων Εθνών για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS σκέφτηκε ότι ήθελε να συνεργαστεί με κάποιον σχεδιαστή για τη δημιουργία ενός ανάλογου t-shirt. Ο Marc Jacobs φυσικά, που είναι στενός φίλος του μοντέλου τα τελευταία 30 χρόνια, είπε αμέσως το "ναι".

Έτσι δημιουργήθηκε το παραπάνω limited-edition μπλουζάκι με στόχο να συγκεντρώσει έσοδα για το UNAIDS, το πρόγραμμα του ΟΗΕ δηλαδή σχετικά με τον HIV, και να βοηθήσει τελικά παγκοσμίως όσους ζουν με αυτό.

Το t-shirt αν και βρίσκεται ήδη online στο marcjacobs.com, δυστυχώς δεν κάνει (ακόμη) αποστολές στη χώρα μας.