Μπορεί η τρίτη ταινία του Sex and the City να μην κατάφερε να φτάσει στη διαδικασία των γυρισμάτων, αλλά η Sarah Jessica Parker παραμένει το ίδιο δραστήρια και busy με την άλλη αγαπημένη της ασχολία- τη μόδα. 

Η ηθοποιός και σχεδιάστρια θα συνεργαστεί με τη Gap για μια παιδική συλλογή που, όπως φημολογείται, θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2018. Μάλιστα, το brand θα συνεργαστεί με άλλα μεγάλα ονόματα της μόδας όπως η Jourdan Dunn, η Stella McCartney και η Diane von Furstenberg.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Parker συνεργάζεται με τη Gap- η ίδια είχε πρωταγωνιστήσει σε μία καμπάνια του brand το 2010. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, τα προϊόντα που φέρουν την υπογραφή της- αρώματα και σειρές παπουτσιών και κοσμημάτων έχουν γνωρίσει ιδιαίτερη εμπορική επιτυχία. 

Από την άλλη, τα παιδικά ρούχα έχουν αρχίσει να κερδίζουν έδαφος στον κόσμο της υψηλής ραπτικής, με όλο και περισσότερους οίκους να λανσάρουν childrenswear συλλογές- φέτος, για πρώτη φορά δοκίμασαν τις δυνάμεις τους οι οίκοι Givenchy και Reformation.