Οutfits που ακολουθούν το πνεύμα της μόδας αλλά ταυτόχρονα ξεχωρίζουν για το οικονομικό τους προφίλ. Η Blanco με 2 ενότητες για πρωινά και βραδυνά styling κερδίζει τις εντυπώσεις.
Με δύο διαφορετικά lookbooks για day&night ντυσίματα, η Blanco αποδεικνύεται πολύ καλή επιλογή για shopping.
Για το βράδυ: To μαύρο πρωταγωνιστεί σε μια σειρά 14 εμφανίσεων είτε με total λογική είτε δημιουργώντας τόσο έντονες αντιθέσεις που στο τέλος γίνεται λαμπερό. Το all time classic χρώμα παρουσιάζεται στο look book Absolute Black σε απόλυτα θηλυκές και sexy στενές δημιουργίες από δέρμα και πλεκτό. Θέλοντας να διαχωρίσει τη θέση της από τη σοβαρότητα των κλασικών σχεδιαστών μόδας, η Blanco χρησιμοποιεί σωστά τα αξεσουάρ, με ένα ανεπιτήδευτο στυλ: γαλαζοπράσινες και nude στέκες, τσάντες σε σχήμα καρδιάς, δερμάτινες λεοπάρ μπότες, γυαλιά στο χρώμα της φράουλας με ρετρό σχέδια και σχήματα. Άλλη μια δημοφιλής πρόταση είναι οι XXL τσάντες με τις χρυσές αλυσίδες, τις αγκράφες και τα καρφιά.
Για το πρωί
: Casual look κατάλληλα για την πόλη. Με floral σχέδια, έντονες πτυχώσεις, παστέλ αποχρώσεις. Το στυλ boho συναγωνίζεται το college λουκ που βασίζεται στα καρό υφάσματα, στις πλισέ μίνι φούστες, στα tweed υφάσματα και τα μοντέρνα αξεσουάρ, όπως η σχολική τσάντα.

Ιούλιος 2018

>