Summer feeling
Σε μια γιορτή της ιταλικής χειροτεχνίας και της Βενετίας που πρόσφατα γιόρτασε την 1600ή επέτειο από την ίδρυσή της μετέτρεψαν οι Dolce & Gabbana την παρουσίαση της συλλογής τους Alta Moda. Στο υπέρλαμπρο event συμμετείχαν αστέρια του διεθνούς τζετ σετ που περπάτησαν στις εντυπωσιακές πλατείες ή μεταφέρθηκαν με γόνδολες μέσα στα δαιδαλώδη κανάλια της πόλης, φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες του σχεδιαστικού διδύμου.
H Sharon Stone στην Piazza San Marco.
Δίπλα στα πολύ μεγάλα ονόματα της σόουμπιζ, όπως οι Jennifer Lopez, Sharon Stone, Jennifer Hudson, Helen Mirren, βρέθηκε η νέα γενιά του σταρ σίστεμ και του μόντελινγκ, με πολλές κόρες επώνυμων σταρ να συνοδεύουν τους γονείς τους. Ανάμεσά τους, η Deva Cassel με total block look -ασορτί με αυτό της μητέρας της, Monica Bellucci, η Leni Klum, κόρη της Heidi Klum από το γάμο της με τον Flavio Briatore και η κόρη του Christian Bale, Emmeline. Αλλά και οι τρεις κόρες του δισκογραφικού παραγωγού Puff Daddy, Chance, Jessie James και D'Lila που έκαναν το ντεμπούτο τους στα fashion show.
Η Deva Cassel στην πασαρέλα.
Το σόου ξεκίνησε με μια 20λεπτη παράσταση εμπνευσμένη από την Ιταλική τέχνη και παράδοση με αναφορές από το Καρναβάλι της Βενετίας μέχρι τις ταινίες του Fellini. Αμέσως μετά, την επίδειξη άνοιξε η Jennifer Hudsson που τραγούδησε το Nesun Dorma από την όπερα Turandot, φορώντας μια εντυπωσιακή χρυσαφί τουαλέτα με εφαρμοστό μπούστο κεντημένο με ημιπολύτιμες πέτρες.
Η Leni Klum στην πασαρέλα.
Η Emmeline Bale στην πασαρέλα.
Η D'Lila Combs στην πασαρέλα.
Στη συνέχεια, όλα τα βλέμματα στράφηκαν στα μοντέλα που έφτασαν (φυσικά) μέσα από γόνδολες δίπλα στο παλάτι των Δόγηδων και στη συνέχεια περπάτησαν στην προβλήτα. Στα κομμάτια της κολεξιόν Alta Moda που παρουσίασαν πρωταγωνιστούν το μετάξι, το μπροκάρ, το βελούδο,τα κρύσταλλα, τα κεντήματα, οι δραματικοί όγκοι και τα πολύτιμα υφάσματα σε μια τέλεια ισορροπία χάρη στην δεξιοτεχνία των Ιταλών τεχνητών που εργάστηκαν για το φαντασμαγορικό αυτό αποτέλεσμα.
Το σόου ήταν τόσο εντυπωσιακό που, ακόμα κι όταν ο ουρανός συννέφιασε κι άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες σταγόνες, έμοιαζε σαν να ήταν μέρος της σκηνοθεσίας -πόσο μάλλον το μαγικό ουράνιο τόξο που έκανε αμέσως μετά την εμφάνισή του πάνω από το παλάτι των Δόγηδων προς το Lido, ενώ ακούγονταν οι "Τέσσερις Εποχές” του Vivaldi.
Φωτο: Splash news/Ideal Image
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr