Summer feeling
Για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση, η Swatch συνεργάστηκε με τον ταλαντούχο art director, Yorgo Tloupas και μαζί δημιούργησαν ένα συλλεκτικό ρολόι με άκρως ελληνικό αέρα. Συγκεκριμένα, η ελληνική σημαία αποτυπώθηκε στο κλασικό σχέδιο της Swatch και δημιουργήθηκε ένα πολύ ιδιαίτερο, limited edition ρολόι, το οποίο κυκλοφορεί σε μόλις 200 κομμάτια.
Ο Yorgo Tloupas ζει και εργάζεται στο Παρίσι, όπου και έχει ανοίξει το πρώτο ελληνικό καφέ με όνομα Yorgaki, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με διάσημα brands και περιοδικά μόδας όπου επιμελείται visual identities και την καλλιτεχνική διεύθυνση. Το ρολόι που σχεδίασε για την επέτειο της Ελληνικής επανάστασης συνδυάζει το παρελθόν με το παρόν, αφού η ελληνική σημαία συμβολίζει τα ιδανικά και τον αγώνα που έδωσαν οι Έλληνες για την απελευθέρωση, ενώ το σχέδιο του Swatch ρολογιού είναι πολύ σύγχρονο.


Μεταξύ άλλων, για αυτή την τόσο σημαντική επέτειο της χώρας μας έχουν δημιουργηθεί πολλά αντικείμενα που τιμούν τα 200 χρόνια από την επανάσταση όπως το μαντήλι του οίκου Hermes, κοσμήματα, τσάντες αλλά και ρούχα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr