top article

Η νέα καμπάνια της MODIVO που μόλις κυκλοφόρησε, συνετίζει την ιστορία ενός πολύχρωμου κόσμου όπου ο Άνθρωπος βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Το βίντεο είναι γεμάτο κινηματογραφικές αναφορές, CGI τεχνολογία, χρώματα και τάσεις μόδας που εμπνέουν - ένα βίντεο διάρκειας μερικών δευτερολέπτων που αφηγείται τέλεια το DNA του brand.

Η MODIVO μάς προσκαλεί σε ένα ταξίδι νοσταλγίας και έκφρασης σε έναν κόσμο όπου ολοκληρωνόμαστε, όπου ζούμε τη ζωή μας σύμφωνα με τις αρχές που εκφράζουν καθένα. Είναι ένα ευχάριστο μέρος, γεμάτο ομορφιά, απελευθερωμένο, που ικανοποιεί κάθε περιέργειά μας, υποστηρίζει την ανάπτυξή μας και μας δυναμώνει.

MODIVO SS22 | Η νέα καμπάνια σε προσκαλεί να ανακαλύψεις περισσότερο τον εαυτό σου

Ο δρόμος είναι η πασαρέλα και εκεί γεννιούνται οι τάσεις της μόδας και οι καλύτερες ιδέες. Η MODIVO μάς μεταφέρει στις πόλεις του μέλλοντος. Σήμερα περπατάμε με σύγχρονες και επαναπροσδιορισμένες εμφανίσεις. Ντυμένοι με αξεσουάρ υψηλής τεχνολογίας και πολύχρωμα ολογράμματα, παίζουμε με το συμβατικό, διαχέουμε την αύρα μας και αναζητούμε ανθρώπους σαν εμάς. Βρίσκοντας την κοινότητα  πού ανήκουμε νιώθουμε ολοκληρωμένοι, βιώνουμε την υποστήριξη και τη θαλπωρή.

MODIVO

Το ταξίδι με τη MODIVO είναι μόνο η αρχή στη διαδικασία αυτοπροσδιορισμού μας. Το κύριο μήνυμα του σποτ είναι το self-expression, η αναζήτηση ενός δικού μας μέρους, η συνύπαρξη μας με αυτόν και ο δυναμισμός που κρύβεται μέσα μας. Σύμβολό της είναι το χρώμα που στην καμπάνια απελευθερώνεται μέσα από ένα συμβολικό δάκρυ και γίνεται οδηγός της πρωταγωνίστριας που της δίνει ενέργεια για να ανακαλύψει περισσότερο τον εαυτό της. Με το μάζεμα ενός καρπού από το δέντρο στο οποίο εσωκλείεται το χρώμα, μεταφέρεται σε ένα μέρος που σφύζει από ζωή και δύναμη. Γίνεται η αρχηγός μιας πολύχρωμης φυλής που πάει μαζί της αναζητώντας ακόμα περισσότερα χρώματα. Φτάνουν σε μια όαση χρώματος που τους γεμίζει ευτυχία και πληρότητα. 

MODIVO

Όπως ένα ανοιχτό έργο τέχνης, η καμπάνια αφήνει περιθώρια διαφορετικών ερμηνειών. Ο καθένας μπορεί να διαβάσει τα σύμβολα ανάλογα με τις δικές του ανάγκες.

Όπως δήλωσε η σκηνοθέτης της καμπάνιας Ιουλία Ρογκόφσκα, "Το κεφάλι που εμφανίζεται στο τέλος του βίντεο, για κάποιους μπορεί να είναι η θεά του χρώματος, η εσωτερική δύναμη και η αύρα της ηρωίδας που υλοποιήθηκε με αυτόν τον τρόπο. Για άλλους μια μαγική παρηγοριά, ένα μέρος στο οποίο ήταν γραφτό να φτάσουν".

MODIVO

"Η ηρωίδα της MODIVO έχει την ανάγκη να ανήκει σε μια κοινότητα. Ψάχνει για ένα γνώριμο συναίσθημα. Είναι μια ιστορία για την αγάπη του εαυτού μας και την αγάπη προς τους άλλους. Για την ενσυναίσθηση και τη δύναμη του να είμαστε ο εαυτός μας. Αυτό είναι το κλειδί για να αλλάξουμε τον κόσμο. Όταν είμαστε αληθινοί  στον εαυτό μας, συναντάμε ανθρώπους παρόμοιους με εμάς, και τότε γίνεται η μαγεία!" προσθέτει η Αλεξάνδρα Σολ, διευθύντρια της MODIVO.

MODIVO

Οι πρώτες σκηνές του σποτ γυρίστηκαν στην αίθουσα Expo κατά τη διάρκεια των εμπορικών εκθέσεων του Ντουμπάι, όπου παρουσιάζονται οι φουτουριστικές πόλεις  του μέλλοντος. Οι επόμενες σκηνές γυρίστηκαν στην έρημο Σαχάρα, κοντά στο σετ της iconic σειράς Star Wars. Το αμφιλεγόμενο βίντεο με τα κρυμμένα σύμβολα είναι ένα ατελείωτο έργο - η MODIVO θέλει να συνεχίσει την ιστορία μιας ηρωίδας με την οποία ο καθένας μας μπορεί να ταυτιστεί. Η ανακάλυψη και η έκφραση του εαυτού μας, η έμφαση ότι ο καθένας είναι διαφορετικός - τα οποία παρουσιάζονται με έναν σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο τρόπο, αποτελούν μια τέλεια αντανάκλαση της MODIVO.

Δες το video της καμπάνιας 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr

Tags

MODIVO

Ιούλιος 2018

>