Οι εμφανίσεις της Μαρίας Ναυπλιωτου και της Κατερίνας Ευαγγελάτου στο Ηρώδειο.
Η καλοκαιρινή περίοδος έχει ξεκινήσει και μαζί της φέρνει αρκετές επιλογές σε μουσικές και θεατρικές παραστάσεις που αξίζει να παρακολουθήσει κανείς. Πρόσφατα μάλιστα, ο Θεόδωρος Κουρεντζής βρέθηκε με το διεθνές μουσικό του σύνολο, Utopia στο Ηρώδειο σε μία πολύ ξεχωριστή συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου 2023. Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στο κοινό ήταν η Μαρία Ναυπλιώτου και η Κατερίνα Ευαγγελάτου, οι οποίες ξεχώρισαν με τις στιλιστικές επιλογές τους.
Πιο συγκεκριμένα, για την εν λόγω περίσταση, οι δύο διάσημες Ελληνίδες επέλεξαν να φορέσουν total white σύνολα, προτείνοντας μας κάποια χρήσιμα στιλιστικά tips.
Το look της Μαρίας Ναυπλιώτου
Η Μαρία Ναυπλιώτου φόρεσε ένα total look που φέρει την υπογραφή της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Themis Z. Πρόκειται για ένα twin set σε λευκή απόχρωση με χρυσές λεπτομέρειες, που αποτελείται από πουκαμίσα και ψηλόμεση παντελόνα σε loose γραμμή. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το look της με χρυσά κομψήματα, πέδιλα και clutch τσάντα.

Το look της Κατερίνας Ευαγγελάτου
Η πρόεδρος του φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Κατερίνα Ευαγγελάτου επέλεξε να φορέσει επίσης ένα total white σύνολο, το οποίο αποτελείται από top και maxi φούστα με δαντελένιες λεπτομέρειες στο τελείωμα. Συμπλήρωσε το σύνολό της με minimal κοσμήματα και τσάντα σε ασημί metallic απόχρωση.

Styling Tip
Οι δύο παραπάνω εμφανίσεις επιβεβαιώνουν πως τα twin sets είναι μία από τις προσθήκες που αξίζει να κάνεις στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου, αλλά και πως το λευκό είναι το διαχρονικό φόρεμα της εν λόγω σεζόν. Η δική μας στιλιστική πρόταση είναι να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Μαρίας Ναυπλιώτου και της Κατερίνας Ευαγγελάτου και να αναβαθμίσεις το look σου με κοσμήματα και αξεσουάρ σε τόνους όπως το χρυσό και το ασημί.
Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency