Στο event του Luisa World έδωσαν το παρών Έλληνες και Ελληνίδες celebrities.
Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι η εποχή όπου θέλουμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας και να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για την πραγματοποίηση ενός καλού σκοπού.
Φέτος στις γιορτές, το Luisa World, o Νο1 προορισμός για luxury fashion shopping στην Ελλάδα, ενισχύει τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ με τη δημιουργία ενός συλλεκτικού t-shirt με την υπογραφή του γνωστού καλλιτέχνη Άγγελου Πλέσσα.


Για την ενίσχυση του καλού σκοπού του Luisa World, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου οργανώθηκε ένα all-day shopping event στo Luisa World flagship store στο Κολωνάκι. Τιμώντας το Luisa World και τη δράση του για την ΕΛΕΠΑΠ, στο ιδιαίτερο αυτό γιορτινό event έδωσαν το παρών δεκάδες φίλοι και πελάτες της boutique, ανάμεσα τους και Έλληνες και Ελληνίδες celebrities. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Τόνια Σωτηροπούλου η Κατερίνα Καινούργιου και η Κατερίνα Ευαγγελινού ήταν κάποιοι από αυτούς.





Την ίδια μέρα που πραγματοποιήθηκε το all day shopping event, εγκαινιάστηκε και ο ανακαινισμένος ημιόροφος του καταστήματος στο Κολωνάκι, που έχει πια μετατραπεί σε accessories floor, σε σχέδια του αρχιτέκτονα Διονύση Βουή, ενώ η διακόσμηση του ορόφου ανατέθηκε στη διεθνή καλλιτέχνιδα Alfhild Külper, η επιτόπου δημιουργία ενός γλυπτού έργου με μικτές τεχνικές.


Μέρος των συνολικών εσόδων της μέρας διατέθηκαν στην ΕΛΕΠΑΠ, σε αναγνώριση της πολύχρονης προσφορά της.
Μην ξεχνάς, τέλος, ότι όλες τις γυναικείες και τις αντρικές συλλογές των πιο διάσημων fashion brands, μπορείς να τις βρίσκεις με ένα κλικ και στο luisaworld.com