Η 25χρονη πριγκίπισσα μανήτισε τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί στα βραβεία Elle Style Awards στην Ισπανία!
Ο Giambattista Valli σχεδιάζει το φόρεμα, η Αλεξάνδρα του Ανόβερου το ζωντανεύει. Στις 4 Ιουνίου, η κόρη της Καρολίνας του Μονακό και του Ernst August του Ανόβερου επέλεξε ένα φόρεμα του σχεδιαστή για τη βραδιά των Elle Style Awards που πραγματοποιήθηκε στο Βασιλικό Θέατρο της Μαδρίτης.

Κι αν η ίδια συνοδευόταν από τον σύντροφό της Ben-Sylvester Strautmann, όλα τα φώτα της δημοσιότητας ήταν σταθερά στραμμένα στην πριγκίπισσα.
Η Αλεξάνδρα του Ανόβερου έχει αδυναμία στον Ιταλό σχεδιαστή Giambattista Valli και σε επίσημες εκδηλώσεις όπως τον Χορό των Ρόδων, επιδείξεις μόδας, διάφορα κόκκινα χαλιά, δεν χάνει ευκαιρία να φορέσει τις δημιουργίες του!
Fashion icon
Το γούστο της για τη μόδα είναι δεδομένο και αυτή η τελευταία της εμφάνιση το επιβεβαιώνει.
Το κομμάτι υψηλής ραπτικής που φόρεσε διαπνέεται από κομψότητα, μοντερνισμό. Η τετράγωνη λαιμόκοψη που διακοσμείται από τρισδιάστατα λουλούδια θα μπορούσε να είναι αρκετή για να τελειοποιήσει το nude ροζ φόρεμα, αλλά το θέαμα εντείνει ο κορσές με τα κουμπιά που θυμίζει γιλέκο. Το μεσοφόρι του φορέματος - σε ίδιο ύφασμα και χρώμα με το τοπ - της χάρισε μια πριγκιπική εμφάνιση.

Για να συμπληρώσει τη δημιουργία του Giambattista Valli, η κόρη της Καρολίνας υιοθέτησε ένα hair look με απαλές μπούκλες και, για αξεσουάρ διάλεξε ένα clutch του οίκου Christian Dior.
Για κοσμήματα, η Αλεξάνδρα φόρεσε σκουλαρίκια και δαχτυλίδι από τον οίκο Cartier, σύμφωνα με το Instagram story της νεαρής γυναίκας. Με αυτό το απόλυτα μαγικό στυλ, δεν δίστασε να ποζάρει στους φωτογράφους, με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της.