Η συλλογή της Intimissimi προσφέρει τα δώρα μόδας που θα ενθουσιάσουν κάθε γυναίκα.
Καθώς η εορταστική περίοδος πλησιάζει, η συλλογή της Intimissimi σε προσκαλεί να βυθιστείς σε έναν κόσμο μαγείας και θαύματος, προσφέροντας εκλεπτυσμένες και θηλυκές προτάσεις που είναι ιδανικές για δώρο, είτε στον εαυτό σου είτε σε ένα αγαπημένο πρόσωπο.
Εάν αναζητάς ένα δώρο με λάμψη και φινέτσα, το διαχρονικό μαύρο ζωντανεύει με shimmering και πολύτιμες υφές στις σειρές Girls Wanna Glisten και Glimmer of Pleasure. Στην πρώτη, θα βρεις εμβληματικά σετ και κορμάκια από κομψό βελούδο διακοσμημένα με στρας, ιδανικά για να δημιουργήσεις εκλεπτυσμένα festive outfits. Η δεύτερη σειρά, με μαύρη δαντέλα, μικροσκοπικές πούλιες και shiny φινιρίσματα, μεταμορφώνει κάθε κομμάτι σε μία απόλαυση που αξίζει να χαρίσεις.

Για ένα δώρο που ενσαρκώνει τη θαρραλέα και έντονη θηλυκότητα, η συλλογή περιλαμβάνει την απαραίτητη κόκκινη πρόταση και το highlight της σεζόν, τη σειρά La Femme Fatale. Αυτά τα κομμάτια, με graphic γραμμές και σμιλεμένη δαντέλα, δημιουργούν μια σαγηνευτική σιλουέτα, αποπνέοντας μια συνειδητή και μαγνητική θηλυκότητα.
Ένα ιδιαίτερα ευέλικτο δώρο είναι τα κορμάκια και τα bustier, τα οποία αποτελούν το δυνατό σημείο της συλλογής, καθώς θολώνουν τα όρια μεταξύ εσωρούχων και ρούχων. Μπορούν να γίνουν το επίκεντρο των festive outfits φορώντας τα μόνα τους ή σε συνδυασμό με σακάκια και παντελόνια για μία πιο επίσημη κομψότητα. Ακόμη, τα σουτιέν έχουν σχεδιαστεί για να φαίνονται κάτω από ελαφριά πουκάμισα ή μπλούζες με βαθύ ντεκολτέ, προσφέροντας ασορτί συνδυασμούς για looks που παίζουν με διαφάνειες και αντιθέσεις υφών.

Τέλος, μπορείς να επιλέξεις και κάποια κομψή πιτζάμα. Από τα μαλακά βαμβακερά σετ με εφαρμογές από φλις και βελούδο σε τόνους ταρτάν, μέχρι το σετ με πλεκτό εφέ σε νορβηγικό μοτίβο, η συλλογή προσφέρει άνεση και στυλ, ιδανικά για τις ημέρες των διακοπών. Με το μήνυμα Share the gift of beauty, η Intimissimi ανανεώνει την πρόσκλησή της να γιορτάσεις τη θηλυκότητα σε όλες τις μορφές της, προσφέροντας κομψότητα και την ευχαρίστηση του να χαρίζεις κάτι ξεχωριστό.

Editor's Picks
Κορμάκι από Δαντέλα La Femme Fatale Intimissimi
Μακρύ Μεταξωτό Παντελόνι Intimissimi
Μακρύ Μεταξωτό Παντελόνι Intimissimi
Μεταξωτό Σακάκι σε Ανδρική Γραμμή Intimissimi
Κορμάκι από Τούλι και Δαντέλα Pretty Flowers Intimissimi
Μεταξωτό Σακάκι σε Ανδρική Γραμμή Intimissimi
Μπαλκονέ Σουτιέν Sofia Pretty Flowers Intimissimi
Μπαλκονέ Μπουστάκι Dark Moon Girl Intimissimi
Μπαλκονέ Σουτιέν Denise La Femme Fatale Intimissimi
Ρόμπα από Δαντέλα La Femme Fatale Intimissimi
Σλιπ Brazilian σε Στυλ '80s La Femme Fatale Intimissimi
Ψηλόμεσο Σλιπ Brazilian Pretty Flowers Intimissimi