top article

O καθένας από εμάς είναι τόσο όμορφος, όσο όμορφα αισθάνεται με τον εαυτό του και κάθε άνθρωπος είναι όμορφος γιατί είναι μοναδικός, ξεχωριστός, με τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. 

Για το λόγο αυτό, η Yamamay επιλέγει να επανερμηνεύσει τους κανόνες της ομορφιάς, δίνοντας χώρο σε μια μόδα αποκλειστικά σχεδιασμένη για όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από την ηλικία, τη σωματική διάπλαση ή την εθνικότητα. Έτσι, η ομορφιά γίνεται "αυτοπεποίθηση" κάνοντας μας να αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας, αντί να βασίζεται αποκλειστικά στην εξωτερική εμφάνιση. Η Yamamay, λοιπόν, επιλέγει να διαδώσει το μήνυμα της πληρότητας και να αναδείξει τη ρεαλιστική στάση του σώματος μέσα από το  χορό, μια μορφή τέχνης υψηλής απήχησης , όπου το σώμα είναι ο πρωταγωνιστής.

Yamamay EVERYBODY for Every Body | Μία σειρά εσωρούχων για πραγματικές γυναίκες με πραγματικά σώματα

4 επιτυχημένες χορεύτριες διαφορετικής ηλικίας, εθνικότητας και σωματικής διάπλασης, με επικεφαλής τη Georgina Rodriguez, τη σύντροφο  του Cristiano Ronaldo, ο οποία ήταν ήδη το πρόσωπο της εκστρατείας για την συλλογή Άνοιξη /Καλοκαίρι  2019, χορεύουν μαζί, φορώντας κομμάτια από τη συλλογή Yamamay Basic - Φθινόπωρο 2019, σε μια χορογραφία εμπνευσμένη από την δεκαετία του '90 που ερμηνεύεται με σύγχρονο και σέξι τρόπο.

yamamay

yamamay

Giulia Pauselli: Γεννημένη στην Φλωρεντία το 1991, ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση, ενώ το 2014 πρωταγωνίστησε στο Crazy Horse Cabaret στο Παρίσι. Με γυμνασμένο σώμα και γεμάτη θετική ενέργεια, αγάπησε το χορό μέσα από τη γιαγιά της, η οποία εργαζόταν στο Teatro Comunale της Φλωρεντίας και την έπαιρνε συχνά μαζί της στις παραστάσεις.

Greta Zuccarello: Χορεύτρια κλασσικού χορού, με καταγωγή από το Treviso, που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έγινε πρίμα μπαλαρίνα στο New York’s Peridance Contemporary Dance Company. 

Becky Namgauds: Αγγλίδα χορεύτρια, διεθνής χορογράφος και κινησιολόγος.  Έγινε γνωστή μέσα από την πειραματική χορογραφία που δίνει έμφαση στην γυναικεία δύναμη επί σκηνής. Η Becky είναι κάθε άλλο παρά ψηλόλιγνη και συμβολίζει την εξέλιξη των στερεότυπων που συνδέονται με την ομορφιά και το γυναικείο χορό. 

Demi Rox Mensah: Έγχρωμη χορεύτρια, θεωρείται μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της Αφρικής, ενώ έχει εμφανιστεί πολλές φορές δίπλα αστέρες της ποπ. Το 2019 έλαβε μέρος στην περιοδεία των Spice Girls.

yamamay

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο απεικονίζουν σώματα απαλλαγμένα από στερεότυπα - καλλιτέχνες με διαφορετικές ιστορίες, ενωμένοι μ’  ένα ισχυρό κοινό παρονομαστή: Τη διαφορετικότητα που πρέπει να σεβόμαστε και να εκτιμούμε. Να ζούμε μια υγιή ζωή, χωρίς να έχουμε ένα αισθητικό πρότυπο. Να σεβόμαστε τον εαυτό μας και τους άλλους και να εκτιμούμε τον εαυτό μας αντί να νιώθουμε άσχημα αν δεν ταιριάζουμε σε ένα συγκεκριμένο αισθητικό πρότυπο.

Για τη Yamamay, αυτό δεν είναι μόνο μια διαφημιστική εκστρατεία, είναι  μέρος ενός μονοπατιού που δίνει σε όλους φωνή. Οι συλλογές Yamamay σχεδιάζονται για όλους τους σωματότυπους. EVERYBODY for Every Body. Για τον καθένα ξεχωριστά, χωρίς διακρίσεις: η ποικιλομορφία είναι ομορφιά και ο καθένας μας είναι πολύτιμος πρώτα απ΄όλα για τον εαυτό του και μετά για τους όλους τους άλλους. 

Ανακάλυψε περισσότερα στο Yamamay.com

Ιούλιος 2018

>